En daar moet jij een lijstje voor bijhouden? Yep. Want ik vergeet het. Stom eigenlijk. Ik heb ook niet dat ik een ritueeltje kan maken van zoiets als make-up eraf halen enzo. Mijn bff noemt dit liefkozend haar ‘avondtoiletje’, maar ik wil dan gewoon naar bed! En ‘s ochtends hetzelfde, dan wil ik gewoon snel klaar zijn voor de dag.

Ik vond 35 worden wel een reden om er nu toch eens ECHT werk van te maken. Dus nu ben ik braaf in de weer met ‘skin drink’ en met reinigende olie. De skin drink dat is de dagcrème en die ruikt zo lekker. En laat m’n wangen niet zo ‘trekken’; het intrekken duurt wat langer.

Dat ik voor dit soort zaken een ruggensteuntje nodig hebt, zegt wellicht ook wel iets. Tijd voor mezelf nemen…vind ik moeilijk. Gaat wel steeds beter, maar soms…schuldgevoel, aargh! Ach, ik ben heus niet de enige die dit een dingetje vindt, toch?


De producten op de foto zijn van AbbeyLAB. Natuurlijke skincare met ingrediënten uit de kruidentuin die hoort bij de abdij van Postel. Vandaar ‘abbey’. No spon overigens, gewoon fan.


Aanbevolen artikelen