Als kind schreef ik hele schriften vol met verhaaltjes en lijstjes. En eigenlijk ben ik daar nooit mee gestopt. Om iets te ordenen (in mijn hoofd ook) begint het voor mij met het opschrijven van de grote lijnen, de randvoorwaarden, de details. Schrijf het op, dan krijg je je inzichten wel!

Ik had een website met een blog en ben daar een tijd lekker fanatiek mee bezig geweest. Tot het niet meer als mijn project voelde, tot het niet meer paste. Op mijn 35ste verjaardag veegde ik de website schoon en stak deze in een nieuw jasje. Want stiekem miste ik m’n eigen hoekje van het internet wel. En daar ben jij nu. Mijn visitekaartje voor m’n werk én mijn blog.

Want sjongejonge, ik heb meer ruimte nodig voor mijn activiteiten dan een klein visitekaartje. Ik kan namelijk niet kiezen en dus heb ik meerdere petten (en hoedjes!). Trouwambtenaar, groepslesinstructeur, maker. En ik werk bij Van den Hurk, een supergave kookwinkel in Eersel.

Sinds begin 2020 woon ik -Nederlandse- in België. Net over de grens. Ik woon samen met Bart en zijn dochter Noa én mijn dochter Stevie.

Naast ‘werken’ (tussen aanhalingstekens, want hee, mijn werk voelt als een feestje) ben ik graag creatief bezig. Koken, bakken, knutselen met papier en stof. En altijd met een muziekje aan, want ik ben een muziekliefhebber. Ga ook graag naar concerten en festivals.

Genoeg om over te schrijven hier! Struin gerust rond op de site. Stuur mij een mailtje of een Instagram DM voor vragen, opdrachten, meer informatie…

Cheers*, Britt

*Waarom Cheers?

Omdat dat is wat je zegt als je proost met een drankje. Omdat het feestelijk is. Omdat ik heel graag mensen aanmoedig, als een cheerleader-van-het-leven.