Jij bent…

  • …een bruid, bruidegom, die meer informatie wil over de huwelijksceremonie? Hulp nodig met de structuur van de ceremonie, het schrijven van ‘vows’ of misschien heb je wel een trouwambtenaar nodig (ben ik!)?
  • …een ‘trouwambtenaar-voor-een-dag’. Jouw beste vrienden of fijne familieleden hebben jou gevraagd om hun ceremonie aan elkaar te praten. Nou, kijk eens aan! De MC van hun speciale dag! Hulp nodig bij je speech?
  • …op zoek naar een content maker voor jouw bedrijf. Je hebt namelijk een maf idee waar je een creatieveling voor nodig hebt. Hoi! Kijk je wel eerst even naar mijn Insta-account en hier op de site? Dan heb je een beetje een idee van wat ik doe en kan.
  • …de groepsles-regelaar van je sportclub en je zoekt een invaller voor streetdance, aerobics, bodyshape…eigenlijk alle lessen ZONDER spinningfiets.
  • …coordinator van de sportlessen op een school en zoekt een instructeur voor een workshop.

Behoor jij niet bij bovenstaande categorieën? Duidelijk, ik stop ook niet zo graag mensen in hokjes. Dan stuur je me gewoon een mailtje of een DM op Instagram.


Nog wat extra info:

Britt Verdonschot

info@vanbritt.nl

VAN BRITT kvk nummer 56770588


Disclaimer: alle teksten en foto’s op deze website heb ik zelf gemaakt of zelf LATEN maken en zijn dus, je raadt het al…van mij! Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de informatie gegeven op deze website.


Mijn logo is gemaakt door Marleen van Studio Paper Plane. De portretfoto’s (de foto’s van ‘mij op de hei’) zijn gemaakt door Marit van Marit Lemmens Photography. Allebei toffe tantes die erg goed zijn in hun vak.


En nog even dit voor bruidsparen die trouwen in de gemeente Bergeijk. Voor jullie zijn al mijn tips en tricks gratis…tenminste, dat zit in de ‘fee’ die je aan de gemeente betaald. Dus ben ik daar aangewezen als ‘jullie’ trouwambtenaar, dan maak ik t.z.t. een afspraak met jullie. In dat gesprek kun je me dan van alles vragen; over de ceremonie, over het schrijven van ‘vows’ als je dat wilt…dat hoeft niet apart hier via de website. Ik ben namelijk benoemd in Bergeijk. Lees er hier meer over.