Even voorstellen, want: nieuwe website, nieuwe start van m’n socials. Dus tussendoor maar weer eens opnieuw voorstellen. Ik heet Britt (duh!). Net 35 jaar oud (/jong) en mama van dochter Stevie (9). Ik woon samen met Bart (Belg), als Nederlandse (ikke dus) in Hamont (België). En Barts dochter Noa woont (deels) bij ons, net als Stevie.

Als kind wilde ik ‘baas’ worden. En het maakte me niet uit waarvan ik dan de baas was. Als ik maar dingen mocht bepalen, haha! Oh, wat klinkt dat bazig nu. Maar ik doe inderdaad wel graag m’n eigen ding en ik werk graag hard. En veel.

Ik werk in een supergave kookwinkel. Van den Hurk, heet de winkel. In deze Eerselse hotspot (al sinds 1904!) sta ik op de winkelvloer en werk ik achter de schermen de socials bij. Echt mijn ding! De hele dag over koken en eten praten, love it!

Daarnaast ben ik al 19 jaar groepslesinstructeur en geef allerlei lessen op verschillende plekken (sportclubs, scholen). “Als ik maar niet op een spinningfiets hoef.” Maar streetdance, aerobics, bodyshape, balance…dat geef ik allemaal erg graag.

En af en toe begeleid ik een trouwceremonie. Of sluit ik een partnerschapsregistratie. Want ik ben beëdigd BABS, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Zo gaaf om een onderdeeltje te zijn van De Grote Dag van een bruidspaar!

En dan nog iets:

  • Favorite food: Mexicaans
  • Ik houd ontzettend veel van alle muziek, behalve jazz. Dit is mijn lijflied (grapje…maar qua titel: waarheid).
  • Post versturen is mijn hobby en ik zou dat weer meer willen doen. Voorheen had ik op mijn blog een rubriek, die heette Mail On Monday. Ik stuurde wekelijks een postpakketje naar bekenden en later ook naar onbekenden. Daar schreef ik dan over.
  • Ik ben slecht in rekenen.
  • Kleding shoppen…niet mijn ding. Ik doe dus ook niet aan mode/trends.
  • Na het ontbijt denk ik al over de lunch na…
  • Pubquiz, muziekquiz…any quiz will do. Altijd leuk!

Cheers, Britt

Aanbevolen artikelen