Workshop leuke post

Workshop Leuke post!

Leuke post. Ook wel ‘snailmail’. Snailmail is niets anders dan gewone post. Het heet zo, omdat een slak (‘snail’) langzaam is en gewone post is dat ook, vergeleken met e-mail en sms.

Ik zeg nu wel ‘gewone’ post, maar eigenlijk is snailmail LEUKE, gewone post. Een mooie brief. Een leuk pakketje. Ik stuur zelf altijd graag kaartjes en vind het ook erg leuk om ze te krijgen. Daarom riep ik Mail on Monday in het leven; een project, waarbij ik om de maandag een leuk kaartje of pakketje naar iemand stuur. Je kunt hiervoor iemand opgeven via deze site (klik hier).

Maar…

Hoe leuk zou het zijn om zelf eens aan de slag te gaan met leuke post? Een mooi versierde brief bijvoorbeeld. Of een grappige uitvouwkaart. In deze workshop maak je zelf mooie snailmail.

De workshop Leuke post:

Deze workshop duurt anderhalf uur (misschien ben ik te enthousiast en loopt het iets uit, hihi!).

Workshop leuke post

Deze workshop kost € 14,50 per persoon. Daarvoor krijg je:

-uitleg over snailmail, met verschillende voorbeelden
-verschillende materialen (papier, tape, stiften, potloden, enveloppen en patronen hiervoor, stickers en nog veel meer). Er is ook een naaimachine beschikbaar, want ook daar kun je leuke dingen mee met papier (kijk maar eens hier).
-een hapje en een drankje
-een klein cadeautje

Je mag meerdere brieven maken, maar ga ervan uit dat je maar tijd hebt voor één leuk poststukje. Het is meer dan een briefje schrijven… Heb je thuis al iets liggen dat je wilt verwerken in de post? Gewoon meenemen! Ook als je echt een lange brief wilt schrijven, dan is het prima om dat alvast thuis te doen, zodat je de brief tijdens de workshop leuk kunt versieren en inpakken.

Interesse in deze workshop? Neem dan contact met mij op.