Britt & …

Hieronder een aantal bedrijven en blogs waarmee ik heb mogen samenwerken.

Ook interesse in een samenwerking? Mail of bel mij dan!

Moodkids

Moodkids

Voor Moodkids maakte ik meerdere blogposts. Klik op het logo hierboven om ze te zien.

In januari 2015 werkte ik ook mee aan een ‘Hello 2015’ project. Elke dag een filmpje met een fitness-oefening om het jaar goed te beginnen.

Bakkerij Van Heeswijk

Voor Bakkerij van Heeswijk mocht ik vijf filmpjes maken over ontbijten, sporten en bewegen met alledaagse materialen. Klik hier om de filmpjes te bekijken.

Badschuim

Blog Badschuim.eu_Happykidsmas DIY Countdown

Al drie keer heb ik deel mogen nemen aan een Bloggers DIY Countdown van blog Badschuim. Twee keer een Kerstmis editie en een keer een editie speciaal voor Pasen. Ceciel, van blog Badschuim, is het creatieve brein achter de Bloggers DIY Countdown. Sowieso de moeite waard om haar website eens te bekijken. Klik hier om naar mijn Bloggers DIY Countdown-blogposts te gaan.

De DIY Diva

Handmade wedding dress, recycle (it's made of a mosquito net!!) / Zelfgemaakte trouwjurk, zelf maken, recycling (gemaakt van een klamboe!!) // VAN BRITT

Voor De DIY Diva mocht ik een gastblog schrijven over mijn handmade wedding. Uiteindelijk werd het een stuk over mijn trouwjurk, aangezien dat een bijzonder verhaal is om te vertellen en het past bij de content die De DIY Diva op haar website heeft staan.

Viking

Winter crafts with office supplies, wintery garland, easy crafts / Winterse slinger gemaakt van kantoorartikelen, knutselen met kantoorartikelen // VAN BRITT ism Viking

Voor Viking (kantoorartikelen) maakte ik een winterse slinger van memoblaadjes, een kantoorartikel dus.

DiT eten & drinken

DiT is VAN BRITT, workshop inspiratiemuurtje maken, zondag 13 maart 2016, DiT eten & drinken, Eersel

In samenwerking met DiT eten & drinken in Eersel gaf ik een workshop ‘Inspiratiemuurtje maken’. Marieke van DiT eten & drinken serveerde een heerlijke high tea bij de workshop. Je leest er hier alles over.

Groen4Life

Expositie Britt Meijs @ Groen4life, Helmond // VAN BRITT

Juli en augustus 2014 mocht ik een expositie inrichten bij Groen4Life in Helmond. Groen4Life is een informatiecentrum voor duurzame initiatieven. Alles op bovenstaande foto is gerecycled of komt uit de kringloopwinkel. Klik hier om naar de blogpost te gaan.

DaWanda

Favo-rietje // VAN BRITT

De tutorial voor het Favo-rietje verscheen eerst op mijn blog. De leuke mensen bij DaWanda vroegen of zij ‘m ook op hun site mochten zetten, met een link naar mij. Hartstikke leuk en wie het netjes vraagt… 🙂