Wie is Britt?

Profielfoto // VAN BRITT

Wie ben ik?
Ik heet Britt Meijs (1985). Getrouwd met Dennis en moeder van dochtertje Stevie (2011). Ik ben geboren in Eindhoven, opgegroeid in Eersel en nu woonachtig in Bergeijk.

Wat ik doe: koken (vaak, veel, apart), sporten (tot het uiterste!) en knutselen… sorry, ‘craften’. Het woord ‘knutselen’ is té ‘kleuterklassig’. Ik maak namelijk altijd iets met een doel. Gewoon knutselen om het knutselen kan ik niet. Creatief met intentie, wil ik het noemen. Mijn favoriete materialen zijn stof, papier en gerecyclede materialen. En ik verstuur graag post.

Ik kan geen dag zonder muziek, zet ’s ochtends meteen de radio aan en ga graag naar bandjes kijken/luisteren. Verder kwebbel ik vaak met vriendinnen, kan ik superenthousiast worden van een extreem ver doorgevoerde huisstijl in een winkel of restaurant (ja, je kunt maar een hobby hebben) en heb ik een hekel aan fietsen. En daarmee bedoel ik de activiteit fietsen, niet ‘de fiets’ op zich. Mijn humor is flauw & hard, mét woordgrapjes graag.

Na tien jaar horeca en evenzoveel jaren als groepslesinstructeur in de sportschool, begon ik VAN BRITT. Ik geef nog steeds groepslessen en streetdance, maar nu als freelancer. En ik ben trouwambtenaar voor Gemeente Bergeijk. 🙂

Kijk gerust eens rond hier. Suggesties, vragen, opmerkingen… Mail mij, stuur me een Facebook-bericht of tweet.