Wat is VAN BRITT?

VAN BRITT is een creatief platform voor mij, Britt. Het zit namelijk zo: ik kook, bak, naai, schrijf, stileer, organiseer, knutsel en verzin. Al die dingen passen bij mij en ik wil er niet eentje van opgeven. Daarom doe ik alles! “Ja belachelijk, je moet toch een NICHE hebben”, hoor ik de critici roepen. “Die heb ik ook”, zeg ik dan, “mezelf zijn.” (En wie ben jij dan? Dat lees je hier.)

Wat is er dan zo platform-achtig aan?

Nou, natuurlijk staat de reactiemogelijkheid onder berichten aan. En verder sta ik open voor samenwerkingen, gastblogs, kritiek, suggesties, verzoeken… Vrijwel alles wat ik maak, mag/kun jij ook (na)maken. Ik deel zelfs recepten en how-to’s.

Om een indruk te krijgen van wat ik zoal doe, kun je het best even rondneuzen op deze site. Er is een blog en een portfolio en er zijn gratis printables en freebies. Deze staan in de menubalk bovenaan deze pagina.

Meer over de blog (wat er op staat en waarom dat erop staat), kun je hier vinden. Meer over mijn manier van werken en waarom ik zo werk, kun je hier vinden.