Foto op hout, fotofabriek // VAN BRITT

Lekker kleurig: foto op hout

Laatst zat ik zomaar wat door m’n Instagram foto’s te scrollen en er viel me iets op: mijn foto’s van een jaar of drie geleden waren veel kleurrijker dan foto’s van nu. Hoe komt dat? Ik had meer kleurigs om op de foto te zetten. Kinderspulletjes van Stevie waren kleuriger, mijn interieur was kleuriger. Ben ik dan zo kleurloos geworden? Dacht ik nog. Maar dat is het niet. Je smaak verandert, je situatie verandert (geen kinderspeelgoed in primaire kleuren dat de woonkamer overneemt…). Maar ergens mis ik het wel. Dus tijd voor wat meer kleur. Toen ik een foto op hout mocht laten maken, was de keuze voor de foto dan ook heel snel gemaakt.

Salvation Mountain // VAN BRITT

In oktober 2015 bezocht ik met Dennis en Stevie Salvation Mountain. Deze kunstmatige berg is ‘er neergezet’ door kunstenaar Leonard Knight. Hij heeft er 25 jaar aan gewerkt. Ik had al vaak foto’s van deze berg gezien en het bleek enigszins op onze route te liggen, ahum… Lees: we reden hier een paar uur voor om, maar het was het waard. Vanuit Palm Springs gingen we via Salvation Mountain richting Arizona.

Deze kleurrijke foto moest het dus worden. Op de website van Fotofabriek was het heel makkelijk om de foto te uploaden. Na een paar dagen had ik mijn foto op hout al thuis compleet met een gekarteld haakje, twee schroefjes en een handleiding.

Foto op hout, fotofabriek // VAN BRITT

Uiteindelijk heb ik de foto niet opgehangen, maar neergezet op een mooi plekje. Uiteraard met andere kleurrijke spulletjes.

Foto op hout, fotofabriek // VAN BRITT

Foto op hout, fotofabriek // VAN BRITT

De foto is heel mooi op het hout gedrukt. Stevie zag het en vroeg meteen: “Mama, wat is dit voor moois?” Het zal me niets verbazen als ik de foto op hout straks op haar kamer aantref. 🙂

Dit is een advertorial. Meer lezen? Klik dan hier.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.