Mail on Monday # 35, postcrossing, crafts, stationary // VAN BRITT

Mail on Monday #35

Mail on Monday nummer 35 stuurde ik naar Lieke. Zij nomineerde zichzelf, maar wel met de intentie om dan zelf óók wat vaker post te versturen. Dat vind ik een goed voornemen. Voor Lieke maakte ik een vrolijk pakketje. Niet echt met een thema, wat ik vaak wel doe, maar leuke frutsels, om zelf ook creatief met post aan de slag te gaan.

Mail on Monday # 35, postcrossing, crafts, stationary // VAN BRITT

Voorlopig geen Tony’s Chocolonely meer voor mij, aangezien ik pukkeltjes krijg van chocolade (you should see my face…) als ik het niet bij één stukje kan houden. En ik kan het NOOIT bij één stukje houden… Dus dit is een van de laatste Tony’s enveloppen die ik nog had.

Mail on Monday # 35, postcrossing, crafts, stationary // VAN BRITT

Een gelukspoppetje. Want dat is ALTIJD GOED.

Mail on Monday # 35, postcrossing, crafts, stationary // VAN BRITT     Mail on Monday # 35, postcrossing, crafts, stationary // VAN BRITT

‘Hoi’, ‘Love’ en ‘Vergeet mij niet’, kaart, draadwoord en sticker.

Mail on Monday # 35, postcrossing, crafts, stationary // VAN BRITT

Mail on Monday # 35, postcrossing, crafts, stationary // VAN BRITT

Nog wat XL confetti en een aantal leuke zakjes en zelfgemaakte envelopjes erbij.

Mail on Monday # 35, postcrossing, crafts, stationary // VAN BRITT

Alles in een grote enveloppe en op naar Lieke!

Lieke, ik hoop dat je er blij mee bent en dat het je geïnspireerd heeft zelf ook leuke post te versturen.

Meer weten over Mail on Monday? Klik hier.

Een gedachte over “Mail on Monday #35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.