Cardboard playhouse, diy, budget, budgetproof toys / Interactief speelhuisje van karton, zelf maken, zelfmaker // VAN BRITT

Budgetproof, interactief speelhuisje – Britt Meijs voor Moodkids

Gelukkig schijnt het zonnetje nu, maar die regen van gisteren en vanochtend…dat is toch geen weer voor in de vakantie?!! Binnen spelen dus. Lezen, filmpje kijken, puzzelen, spelletjes doen en knutselen.

Cardboard playhouse, diy, budget, budgetproof toys / Interactief speelhuisje van karton, zelf maken, zelfmaker // VAN BRITT

Dit speelhuisje kostte een uur van m’n tijd. Echt waar, een uur! En inmiddels heeft het alweer vele uren speelplezier opgeleverd. Natuurlijk zou je het huisje ook nog kunnen verven, maar ik wilde vooral laten zien hoe je met weinig (geld en tijd) iets interactiefs maakt voor peuters en kleuters. Zo is dit huisje voorzien van een winkeltje, een deurbel, een waslijn en een bloemenpluktuin.

Voor Moodkids schreef ik al mijn tips en trucs voor het maken van zo’n huisje op. Klik op het logo hieronder om direct naar de website te gaan.

Moodkids

2 gedachten over “Budgetproof, interactief speelhuisje – Britt Meijs voor Moodkids

 1. Ageeth

  Fantastisch Britt!!
  Mijn jongste twee zonen (12 en 9) hebben sinds vanmiddag een hut van een hele grote tafel met oude dekbedovertrekken er over en van alles binnen. De middelste blijft er vannacht slapen en de jongste morgen 🙂 Giechel de giechel!

  Reageren
 2. Maris Maria Renne

  Wat onwijs leuk! Mijn zoon heeft ook zooooveel met dozen gebouwd en gespeeld toen hij kleiner was. Dolgelukkig was hij ook, dat Mama toen een webshop had en wekelijks pallets met enorme dozen geleverd kreeg.
  Kan niet wachten om over een jaar (of twee?) er weer mee in de weer te zijn, maar dan met een girly touch 🙂

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.