Moestuintjes // VAN BRITT

Moestuinieren…

Echt, ik heb totaal geen groene vingers. Maar de actie van Albert Heijn met de Moestuintjes vind ik toch wel leuk. En Stevie geeft de plantjes netjes elke dag water. Ze denkt daar zelf aan, heel knap.

Moestuintjes // VAN BRITT

Ken je die groentepakketten van Albert Heijn? Voor lasagne, groentesoep, tomatensoep, pastasaus, couscous en curry madras. Af en toe vind ik dat wel makkelijk, dat alles al voor je is verzameld. Oké, je moet soms nog iets toevoegen (kip bijvoorbeeld), maar dat staat duidelijk op de verpakking. Ik heb nog steeds het idee dat ik zelf gekookt heb, is eigenlijk ook zo, maar het uitdenken, het voorwerk is al voor me gedaan.

De pakketten zitten in een grote, plastic verpakking. Minder goed voor het milieu, maar ik moet zeggen dat ik er nog nooit eentje weggegooid heb. Stevie knutselt er mee, ik gebruik ze om cake in te vervoeren en de Moestuintjes passen er precies in. Mooi, allemaal bij elkaar. Handig en overzichtelijk. Nu dat overpotten nog…

2 gedachten over “Moestuinieren…

 1. Dinja

  Ik ben ook aan het moestuinieren, maar dat overpotten… Tja daar zie ik best wel tegenop!
  Ik heb echt totaal geen groene vingers!

  Reageren
 2. Ageeth

  N.a.v. je bericht zijn de verpakkingen mij opgevallen. Handig en praktisch om te bewaren.
  Dat vind ik van veel spullen, haha.
  Hier zijn de Moestuintjes vandaag (pas) in de grond gegaan. Geweldige actie!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.