Mail on Monday

De DERTIGSTE Mail on Monday

Eigenlijk zou hier vandaag de dertigste editie van Mail on Monday staan. Dertig is nogal een getal, vind ik. Misschien is dat omdat ik dit jaar dertig word. 🙂 Dus wil ik het voor deze keer omgooien met Mail on Monday. Normaal gesproken geef je iemand op voor Mail on Monday. Hij of zij ontvangt dan van mij, namens jou, een leuk postpakketje. Maar voor editie DERTIG mag je JEZELF opgeven voor deze giveaway!!

Mail on Monday # 23, postcrossing, snailmail // VAN BRITT

Dus wil jij een leuk postpakketje? Gewoon, voor jezelf? Laat dan een berichtje achter. Hier, onder dit bericht of op Facebook of Instagram (daar plaats ik ook een berichtje over deze Mail on Monday).

Mail on Monday # 22, snailmail, postcrossing // VAN BRITT

Je hoeft er geen reden voor op te geven, maar dat mag wel. Dus zit jij nog in je winterdip en wil je jezelf opvrolijken? Of ben je deze week jarig? Of ben je geslaagd voor je rijbewijs? Of ben je gewoon in een hebberige bui? 😉 Geef jezelf dan op voor Mail on Monday!!

Mail on Monday

En wat krijg ik dan precies? Nou, een leuk postpakketje. Dat ga ik deze week samenstellen. Bij dit bericht al wat voorbeeldjes van voorgaande edities van Mail on Monday.

Mail on Monday

Schroom niet en laat een berichtje achter. Komende vrijdag (12.00 uur) ga ik loten. De winnaar krijgt het pakketje dan zo snel mogelijk toegezonden.

Mail on Monday

2 gedachten over “De DERTIGSTE Mail on Monday

  1. Ageeth

    Ik ben gek op echte post! Alleen al het idee dat er iets onderweg is maakt me blij. Dat kan ook een fijne bestelling van leuke ‘papierwaren’ bij een webwinkel zijn hoor. Maar dat dan weer niet te vaak 😉
    En ik verstuur ook graag.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.