Valentijn // VAN BRITT

Valentijn snelle DIY: envelopje vouwen

Heb je nu nog niets voor Valentijn geknutseld? Foei! Nee joh, geintje, dat moet je natuurlijk lekker zelf weten. Maar stel nu dat je toch nog heel snel iets wilt maken, dan heb ik hier de oplossing: geef een cadeaubon! Een keertje naar de bioscoop, een etentje… Of meer in de trant van ‘ik zal een keer je auto wassen’ of de afwas doen. En een hele simpele, maar leuke manier om dit te verpakken is zo:

Folding an envelope, Valentiine's day, heart shaped / Een enveloppe vouwen, hartje, Valentijnsdag // VAN BRITT

Een envelopje? Ja, maar dit is een briefje in de vorm van een hart. Je vouwt het dicht als een enveloppe.

Folding an envelope, Valentiine's day, heart shaped / Een enveloppe vouwen, hartje, Valentijnsdag // VAN BRITT     Folding an envelope, Valentiine's day, heart shaped / Een enveloppe vouwen, hartje, Valentijnsdag // VAN BRITT

Folding an envelope, Valentiine's day, heart shaped / Een enveloppe vouwen, hartje, Valentijnsdag // VAN BRITT     Folding an envelope, Valentiine's day, heart shaped / Een enveloppe vouwen, hartje, Valentijnsdag // VAN BRITT

Folding an envelope, Valentiine's day, heart shaped / Een enveloppe vouwen, hartje, Valentijnsdag // VAN BRITT     Folding an envelope, Valentiine's day, heart shaped / Een enveloppe vouwen, hartje, Valentijnsdag // VAN BRITT

Folding an envelope, Valentiine's day, heart shaped / Een enveloppe vouwen, hartje, Valentijnsdag // VAN BRITT     Folding an envelope, Valentiine's day, heart shaped / Een enveloppe vouwen, hartje, Valentijnsdag // VAN BRITT

Je schrijft je boodschap dus gewoon op het hartje zelf. Daarna vouw je ‘m dicht als enveloppe.

 

Filmpje gemaakt met de Replay-app.

Fijne Valentijnsdag!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.