Autumn, fall, Mail on Monday # 27, snailmail, postcrossing / Herfst snailmail // VAN BRITT

Mail on Monday #27

Ja, ik weet het: het is nu officieel winter. Maar als je naar buiten kijkt, kan het net zo goed herfst zijn. Regen, wind, overal natte bladeren… Herfst, zeg ik! Dus deze herfstige Mail on Monday voor familie Jansen kan nog best.

Autumn, fall, Mail on Monday # 27, snailmail, postcrossing / Herfst snailmail // VAN BRITT

Bij de kringloopwinkel vond ik een boekje over een eekhoorn. Er stonden heel veel herfstachtige taferelen in, dus die kon ik mooi gebruiken voor deze Mail on Monday.

Autumn, fall, Mail on Monday # 27, snailmail, postcrossing / Herfst snailmail // VAN BRITT     Autumn, fall, Mail on Monday # 27, snailmail, postcrossing / Herfst snailmail // VAN BRITT

Ik maakte tags van de afbeeldingen en schreef op de achterkant van de grote afbeelding een brief.

Autumn, fall, Mail on Monday # 27, snailmail, postcrossing / Herfst snailmail // VAN BRITT

Het papier met de blaadjes en de poppetjes zat ooit bij Flow Magazine. Rechts op bovenstaande foto zie je een Anne Geddes kaart.

Autumn, fall, Mail on Monday # 27, snailmail, postcrossing / Herfst snailmail // VAN BRITT

Pièce de résistance van dit snailmail pakket was deze knipkunst afbeelding. Ik tekende een huisje, wat bomen, een vijver en een waslijn en sneed alles daarna uit. Of juist niet. Tijdens het tekenen hield ik al rekening met de lijnen; alles moest wel aan elkaar blijven zitten.

Autumn, fall, Mail on Monday # 27, snailmail, postcrossing / Herfst snailmail // VAN BRITT

Alles in een grote enveloppe en hup, naar de brievenbus.

Meer weten over Mail on Monday? Klik dan hier.

2 gedachten over “Mail on Monday #27

  1. Denise Beckand

    Knap gedaan, het knipsel!! Ik weet hoe lastig kan zijn 😉 Ik heb al menig probeersel moeten weggooien omdat ik inderdaad geen goede tekening had gemaakt (en omdat ik uitgeschoten was met schaartje of mes….)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.