For Ault Lang Syne, printable // VAN BRITT

‘For Ault Lang Syne’ – een giveaway organiseren

Zo op het eind van het jaar zie je overal lijstjes voorbij komen. De Top 2000 bijvoorbeeld (ik luister graag!), een groot nieuwsoverzicht van 2014 en de leukste tv-momenten van het jaar. Het jaar wordt afgesloten, het nieuwe jaar staat voor de deur.

Ook ik maak graag een lijstje op het eind van het jaar. Daar ben ik bijna drie jaar geleden mee begonnen. Ik zat niet lekker in mijn vel, op mijn werk liep het mis, ik kon het dagelijkse tempo moeilijk bijhouden… Dus schreef ik op wat er niet goed was, maar ook wat er wel goed was. Wat ik moest veranderen. En ook wat ik daaraan ging doen.

Om een lang verhaal kort te maken, want ik schreef er hier al eens een uitgebreid verhaal over: ik nam ontslag, startte een eigen bedrijf, werd veel assertiever. Ik zeg echt niet dat alles goed kwam (working on it…), maar ik ben in ieder geval wel uit die vastgeroeste situatie. En waarom? Omdat ik alles zwart op wit had gezet. Schrijven werkt vaak verhelderend. Omdat je alles duidelijk moet ordenen, anders komt het niet uit je pen. En dat ruimt meteen je hoofd op. En omdat je dan een stok achter de deur hebt. Als je het hebt opgeschreven en je kijkt het ook nog eens terug, dan is de kans groter dat je je aan je voornemens houdt.

Giveaway

Één van mijn voornemens voor 2014 was het organiseren van een giveaway. Omdat geven zo leuk is, vooral. Ik wist ook al wat ik weg wilde geven (een geweven wanddecoratiestuk, want die vind ik zelf zo leuk). Maar daarna ging het plan kopje onder. Want: hoe pak ik zo’n giveaway aan. Ik wil niet gaan spammen of irritant zijn op social media. En dan de volgende vraag: zou er überhaupt wel iemand reageren? Wat als niemand reageert? Ga ik dan af? Ja echt, zo denk ik. Heel stom eigenlijk. Want als niemand reageert, dan houd ik mijn ‘weaving’ lekker zelf, hihi!

Painting with Indian Ink // VAN BRITT

Maar uiteindelijk heb ik een manier gevonden waarop ik het aan ga pakken. Over een uurtje komt er een blogpost online met daarin de echte giveaway. Wat je precies kan winnen, hoe je mee kunt doen. Én…er is een cadeautje voor IEDEREEN!

Keep you posted!

Note: ‘Ault Lang Syne’ is een gedicht van de Schotse dichter Robert Burns. Het wordt gezongen met Oud & Nieuw, maar ook bij andere vieringen kun je het lied horen. Het staat voor ‘een overgang’ of ‘iets wat geweest is/iets wat afgesloten wordt’. In Nederland kennen we het ook, maar dan met een andere tekst (zelfde melodie; ‘Wij Houden Van Oranje’).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.