Recycle, paper, envelope template / Tony's Chocolonely's enveloppen, gemaakt met de enveloppe mal van Flow Magazine // VAN BRITT

Tony’s Chocolonely enveloppen vouwen (of van ander verpakkingsmateriaal)

Ik vond chocolade altijd ‘gewoon lekker’, maar Tony’s Chocolonely’s melk karamel zeezout is echt een heel ander level. Er is chocolade en er is deze reep. Het blijft meestal ook niet bij één stukje, dus ik heb inmiddels heel wat papiertjes gespaard. Gewoon, omdat ik de verpakking mooi vind. Bij de laatste Flow Magazine zaten mallen voor enveloppen. Zo kun je van mooie papiertjes zelf een enveloppe maken. Nou, 1 + 1 = 2! Tony’s Chocolonely’s enveloppen:

Recycle, paper, envelope template / Tony's Chocolonely's enveloppen, gemaakt met de enveloppe mal van Flow Magazine // VAN BRITT

Je hebt nodig:

-een enveloppe mal. Ik gebruikte die van Flow Magazine.
-potlood
-schaar
-lijmstift of plakband
-mooi papier. Bijvoorbeeld de papieren wikkel van Tony’s Chocolonely dus.
-etikettenstickers. Of een stukje papier in wit of een lichte kleur. Daar kun je dan zelf rechthoekjes van knippen en opplakken als etiket.

Recycle, paper, envelope template / Tony's Chocolonely's enveloppen, gemaakt met de enveloppe mal van Flow Magazine // VAN BRITT     Recycle, paper, envelope template / Tony's Chocolonely's enveloppen, gemaakt met de enveloppe mal van Flow Magazine // VAN BRITT

Trek de enveloppe mal met een potlood na op het papier.

Recycle, paper, envelope template / Tony's Chocolonely's enveloppen, gemaakt met de enveloppe mal van Flow Magazine // VAN BRITT

Knip de enveloppen uit.

Recycle, paper, envelope template / Tony's Chocolonely's enveloppen, gemaakt met de enveloppe mal van Flow Magazine // VAN BRITT

Vouw de enveloppe en lijm deze dicht, behalve bij het flapje natuurlijk. Je kunt hiervoor ook plakband gebruiken.

Recycle, paper, envelope template / Tony's Chocolonely's enveloppen, gemaakt met de enveloppe mal van Flow Magazine // VAN BRITT

Plak een etiket op je enveloppe, voor het adres, en je bent klaar.

Ik vind ze er heel leuk uitzien, deze enveloppen. Vrolijk! En het recyclen van de papiertjes is sowieso goed natuurlijk. Zorg wel dat je de wikkels netjes plat houdt, dus leg ze onder een stapeltje boeken tot je ze gaat gebruiken. Strijken kan eventueel ook. Ik doe dat altijd op lage stand en met een oude theedoek ertussen.

Zoals je ziet, heb ik één keer een uitstapje gemaakt naar een melk pecan marshmallow reep. Ook lekker, maar karamel zeezout blijft favoriet. Heb jij ook een favoriete chocolade?

8 gedachten over “Tony’s Chocolonely enveloppen vouwen (of van ander verpakkingsmateriaal)

  1. Ceciel

    Oooo ja dat is ook mijn favoriet. Als die open is dan is hij binnen 10 min op, vreselijk lekker!! En super leuk dat je er een kringloop geluk van maakt!!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *