Thanks, Scrabble letters // VAN BRITT

Giving thanks

Vandaag is het Thanksgiving Day in de VS. Dankzeggingsdag. En ja, ik weet dat het te maken heeft met de pelgrims en met de oogst (die goed gelukt was, daarvoor dank) en dat ik, als Nederlandse, er eigenlijk niks mee te maken heb. Maar ik vond het toch wel een mooie gelegenheid om iets te doen. Met dat dankjewel zeggen.

Thanks, Scrabble letters // VAN BRITT

Dus bij deze: dank je wel, lieve lezers. Of volgers, zo u wilt. Ik vind dat altijd gek klinken. Volgers. Alsof het met geloof te maken heeft. Of stalking. Ik dwaal af.

Ik ben ontzettend dankbaar voor elke keer dat je hier op mijn website komt kijken. Voor elke keer dat je een reactie plaatst. Voor elke keer dat je iemand vertelt over mijn site. Voor elke Facebook-duim en elke re-tweet. Superthanks!

Stank, Scrabble letters // VAN BRITT

Oké. Dat kun je er dus ook van maken. Stank. Stank voor dank (hé, weer thanks!). Ik baal daar altijd gruwelijk van, als dat gebeurt, dat je stank voor dank krijgt. Ik denk zelfs dat ik daar bovengemiddeld van baal, maar volgens Dennis vindt echt iedereen dat rot. Alleen sta ik er te lang bij stil soms vaak. Zo, da’s heel eerlijk, hè.

Maar goed, ik ga er een positief woord van maken:

Kans, Scrabble letters // VAN BRITT

Ah! Da’s een mooie, vind ik. In januari bestaat mijn bedrijf twee jaar. Ups en downs. Een paar hele gave kansen. Ik hoop je hier heel binnenkort meer over te kunnen vertellen. Ik houd het spannend.

Thans, Scrabble letters // VAN BRITT     Snakt, Scrabble letters // VAN BRITT

Ja, dat kan ook nog… 😉

Bedankt, lieve lezers! Ik ben oprecht blij met jullie aanwezigheid en input. Dus wil je me iets vragen, vertellen, voorleggen… schroom niet en mail me gewoon! Reageren op dit artikel kan uiteraard ook. Ik ben bezig met een ‘Twintig dingen die je nog niet wist over Britt/VAN BRITT’-blogpost. Dus als je een vraag hebt, gewoon stellen! Wellicht kan ik ‘m in de blogpost verwerken.

3 gedachten over “Giving thanks

 1. Kim

  Wat een leuke site! Ben er gister toevallig op gekomen terwijl ik ziek in bed lag te pinteresten 😉 Je bent ontzettend creatief al twijfel je daar zelf soms aan las ik. Niet doen! Je verzint zoveel leuke dingen en wat jij eenvoudig vindt is dat lang niet voor iedereen! Ga zo door want je inspireert er een heleboel mensen mee! Groetjes uit Eindhoven

  Reageren
  1. BrittMeijs Bericht auteur

   Dank je wel, Kim! Voor je ontzettend lieve reactie. Doet me echt goed!
   Ik hoop dat je inmiddels beter bent. En anders: Beterschap! Lekker Pinteresten in bed…

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.