Mini piñata giveaway // VAN BRITT

Piñata’s als giveaway (Stevie’s verjaardag)

Ik wil het woord ‘druk’ eigenlijk niet gebruiken, want het lijkt wel of iedereen het druk MOET hebben. Je telt bijna niet mee als je zegt dat je ‘tijd genoeg’ hebt. Maar goed, in alle drukte (!) is deze blogpost op de plank blijven liggen. Stevie was namelijk eind mei jarig en vandaag deel ik pas de taartjes en de traktaties die ze uitdeelde. Ach ja, in het kader van beter laat dan nooit, hier de foto’s:

Mini piñata giveaway // VAN BRITT

Als bedankje voor alle kindjes die op het feestje kwamen, maakte ik mini-piñata’s. Ik spaarde een tijdje dezelfde doosjes. Toen ik er voldoende had, haalde ik de plakrand los, zodat ik platte vouwsels overhield. Die werden allemaal zwart geschilderd en daarna werden de doosjes weer in elkaar gezet. Tot slot nog crêpepapier erop en de mini-piñata’s waren klaar. Nu nog vullen!

Mini piñata giveaway // VAN BRITT

Ik wilde ze niet met snoep vullen, maar wat dan? Het werd een knutselpakketje. ‘Wat kun je allemaal doen met twee wasknijpers?’ en dan een paar suggesties. Ik deed er ook verf en een kwastje bij. En twee wasknijpers uiteraard. Op het briefje staat ook dat je het doosje als piñata kunt gebruiken (in het kadertje rechtsonder).

Mini piñata giveaway // VAN BRITT

De piñata’s werden goed ontvangen! En, heel fijn voor mij, ik heb hier niets voor gekocht. Alle onderdelen (doosjes, kwastjes…) kwamen uit mijn knutselkast.

Iets anders…

Jij hebt natuurlijk allang je oog laten vallen op die taartjes en gebakjes op de foto bovenaan dit bericht! 🙂 Dus, het lekkers…:

Donuts // VAN BRITT

Donuts. Stevie vindt donuts heerlijk. Het was haar verjaardag, dus 1 + 1 = 2. Stapeltje van maken, klaar!

Strawberry cake / Aardbeientaart // VAN BRITT

Aardbeien-vanille taart…

Strawberry cake / Aardbeientaart // VAN BRITT

…met een hart van choco M&M’s. Dat zag je aan de buitenkant niet, maar toen de taart werd aangesneden kwamen de M&M’s eruit. Als een… piñata natuurlijk. Ik zie een thema hier!

Chocolate cake / Chocoladetaart // VAN BRITT

Chocoladetaart. Deel 2 van Stevie’s wensenlijstje.

Chocolate cake / Chocoladetaart // VAN BRITT

Wat je in de taart ziet zitten? Dat zijn marshmallows. Roze en witte.

Macaroons / Macarons // photo: VAN BRITT

Als laatste lekkernij op de gebakjestafel: deze macarons in verschillende smaken/kleuren.

Golden piñata, gold / Gouden piñata, goud // VAN BRITT

Een grote piñata voor aan de muur…

Lanterns / Lampionnen // VAN BRITT

…en lampionnen voor buiten.

2 gedachten over “Piñata’s als giveaway (Stevie’s verjaardag)

 1. Madelon

  Jeetje, wat veel werk!

  Vraag: die borden (van ikea toch?), heb jij dat roze streepje erop geschilderd? Zo ja, met welke verf?

  Reageren
  1. BrittMeijs Bericht auteur

   Het is masking tape! Dan kan ik het weer veranderen als ik wil. Verf is zo definitief, hihi!

   Ik was de borden voorzichtig af, dan blijft de tape gewoon zitten. En soms haal ik het er dus af en plak ik een nieuw streepje tape op het bord. Easy!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.