Mini-makeover for the bedroom, purple, black / Mini-makeover voor de slaapkamer, paars, zwart // VAN BRITT

Mini-makeover voor de slaapkamer

In mijn goede voornemens kon je lezen over de dingen die ik, dit jaar, in huis wil veranderen. Bijvoorbeeld de slaapkamer. Geen grote verandering. Maar gewoon een kleine update. Dat heb ik nu dus gedaan. Misschien dat er binnenkort nog wel iets aan verandert, maar voor nu is het naar mijn zin.

Before:

Mini-makeover for the bedroom, purple, black / Mini-makeover voor de slaapkamer, paars, zwart // VAN BRITT     Mini-makeover for the bedroom, purple, black / Mini-makeover voor de slaapkamer, paars, zwart // VAN BRITT

After:

Mini-makeover for the bedroom, purple, black / Mini-makeover voor de slaapkamer, paars, zwart // VAN BRITT

Mini-makeover for the bedroom, purple, black / Mini-makeover voor de slaapkamer, paars, zwart // VAN BRITT

De letters zaten bij Flow Magazine en waren eigenlijk lichtblauw. Ik verfde ze goudkleurig en plakte er ook nog een hartje van masking tape bij.

Mini-makeover for the bedroom, purple, black / Mini-makeover voor de slaapkamer, paars, zwart // VAN BRITT

Op de muur achter het bed zit een zilveren glitterlaag. Dat zie je zo op de foto niet erg goed, maar hij zit er dus. Het geeft een heel mooi effect als je ’s avonds de kleine lampjes aan doet.

Mini-makeover for the bedroom, purple, black / Mini-makeover voor de slaapkamer, paars, zwart // VAN BRITT

Mini-makeover for the bedroom, purple, black / Mini-makeover voor de slaapkamer, paars, zwart // VAN BRITT

Ik maakte een soort mobile van krantenpapier en hing die aan de muur.

Mini-makeover for the bedroom, purple, black / Mini-makeover voor de slaapkamer, paars, zwart // VAN BRITT

Het lampje had ik al. Het komt van IKEA. Voorheen stond het beneden, maar daar wilde ik iets anders. Toen heb ik het geruild voor het lampje dat op mijn nachtkastje stond. En wat bleek? Dit lampje blijk je ook prima op te kunnen hangen. Daar zal het, officieel, niet voor bedoeld zijn, maar het werkt.

Geen grote veranderingen (ik wilde bijvoorbeeld niet gaan schilderen), maar het is er wel gezelliger op geworden. En het kostte… niets!

Een gedachte over “Mini-makeover voor de slaapkamer

  1. Marjan

    Wat grappig, ik heb die letters van Flow ook nog liggen, maar helemaal niet bedacht dat ik ze natuurlijk ook een ander kleurtje kan geven, hahaha! Ik ga er nu eens serieus over na denken wat ik ermee zal doen.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.