Hartjesswap 2014 van Studio Zakka

Via Instagram zag ik de Hartjesswap 2014, georganiseerd door Studio Zakka. De bedoeling: een zelfgemaakt hartje, mooi ingepakt, opsturen naar Studio Zakka, samen met een aan jezelf geadresseerde enveloppe. Rosalie, van Studio Zakka, zorgde ervoor dat de hartjes een nieuwe eigenaar kregen. Een soort surprise, zo zou je het kunnen zien.

Je mocht een hartje maken van stof, van klei, van papier of een gehaakt hartje. Alles mocht, als het maar onder een bepaald aantal gram was. Dit maakte ik:

Een mini-magazine helemaal in het teken van hartjes. Recepten voor hartjeskoekjes, een hartige mocktail en een sandwich met artisjokharten. Hartjes shoptips. Zelfs de ‘advertenties’ erin hebben met hartjes te maken.

Alle onderdelen maakte ik speciaal voor het magazine (behalve de hartjesknutsel, die kon je hier al eens lezen). Veel werk, maar ik had dit zo in mijn hoofd en dan MOET HET! 😉

Hartjesswap 2014, Studio Zakka // VAN BRITT

Ik deed er nog een grote kaart bij (harten, uiteraard) en ik schreef een gedichtje over uit dit boekje.

Hartjesswap 2014, Studio Zakka // VAN BRITT

Over het gedichtje plakte ik een hartje om te krassen.

Hartjesswap 2014, Studio Zakka // VAN BRITT

Hartjespapier en een hartjessticker op het envelopje.

Rosalie (Studio Zakka) verzond mijn pakketje naar ‘Wiegertje’ (Instagramnaam).

En dit is wat ik terug kreeg:

Hartjesswap 2014, Studio Zakka // VAN BRITT

Een heel hartjespakket!! Superleuk! Thee, mooie quotes, origami hartjes, stickers, tags, een prachtige foto… Het pakketje werd gemaakt door ‘Woesah Girl’.

Wat ik het allerleukste vind aan zo’n swap: je ziet de moeite die iemand erin heeft gestoken. Het pakketje is duidelijk met zorg samengesteld. Je doet immers niet mee aan een swap als je er geen zin in hebt. Het is echt iets waar je werk van maakt.

Woesah Girl, dank je wel voor je mooie, met zorg samengestelde pakketje. Ik ben er heel blij mee. Rosalie, Studio Zakka, dank je wel voor het organiseren van de swap.

Nog veel meer hartjes zien? Kijk dan op de blog van Studio Zakka.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.