Back to school

Hier in het zuiden zijn de scholen weer begonnen. Stevie is gisteren naar de peuterspeelzaal geweest. Dit wordt haar tweede jaar. De laatste twee maanden van dit schooljaar zal ze op de basisschool doorbrengen. Ja, de basisschool al!

Dennis en ik hebben lekker doorgewerkt deze zomer. Geen vakantie voor ons. Nog niet in ieder geval. Maar dat geeft niet, want we hebben prima weer gehad hier. Ja, het regent al een paar dagen non-stop, maar echt, deel 1 van de zomer was prima. Zijn we alweer vergeten eigenlijk.

Om je te helpen alles weer in het ritme van alledag te krijgen, heb ik een paar tips op een rijtje gezet:

Je eigen agenda maken // VAN BRITT

Geen leuke agenda kunnen vinden? Maak er zelf eentje! Lees hier hoe je dat doet.

Little desk / Stevie's kleine bureautje // VAN BRITT

Een peuterbureautje. Zo zet je dat op.

Organiseer je huis - Kapstok

Als school weer begint, betekent dat ook veel spullen bij de deur. Jassen, tassen… Zorg dat alle spullen een eigen plekje hebben. Lees hier meer over ‘spullenplekjes’.

schrift van bakpapier

Ik vond boeken kaften echt niet leuk om te doen! En de smoes ‘Mam, ik weet echt niet hoe het moet, doe jij het voor?’ werkte bij mij thuis niet (logisch ook).

Nu weet ik dat je ook ander papier dan kaftpapier kunt gebruiken. Zo maakte ik deze schriften met een kaft van bakpapier.

Waslijn aan de muur

Nu Stevie weer naar de peuterspeelzaal gaat, stapelt de berg tekeningen en andere knutselwerkjes zich op. Heel leuk, ze is graag creatief bezig. Helaas kan ik niet alles bewaren en zo los ik dat op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.