Snailmail, postcrossing // VAN BRITT

Ik ben blij dat je er bent

Gisteren had ik eigenlijk een gezellige, blije, feestelijke, vrolijke blogpost gepland. Maar op de een of andere manier, paste dat niet. Het voelde een beetje raar om hier vrolijkheid te verkondigen, terwijl iedereen met z’n hoofd bij de ramp van afgelopen donderdag zit. Dus was ik maar een dagje stil.

Snailmail, postcrossing // VAN BRITT

Fijne post voor één van mijn beste vriendinnen

Ook nu wil ik er niet teveel over zeggen. Over het gebeurde, bedoel ik dan. Dit is niet de plaats én het is niet mijn plaats om iets te zeggen.

Snailmail, postcrossing // VAN BRITT

Het laat mij in ieder geval weer beseffen hoe snel het leven gaat. En dat het zomaar, ineens voorbij kan zijn. Terwijl je nog zoveel had willen doen, willen meemaken, willen bereiken en willen zeggen.

Snailmail, postcrossing // VAN BRITT

Ik ga de rest van deze middag besteden aan het maken van fijne post. Voor fijne mensen. Mensen waarvan ik blij ben dat ze er zijn. Want zeg ik dat eigenlijk wel genoeg? ‘Ik ben blij dat je er bent.’ Zeg jij het vaak? Zeg je het genoeg? Of helemaal nooit? Zeg het, want het leven is eigenlijk maar kort.

Ik wil alle nabestaanden en iedereen die zich om wat voor reden dan ook betrokken voelt, veel sterkte wensen.

Een gedachte over “Ik ben blij dat je er bent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.