Bewegen op regenachtige dagen – Britt Meijs voor Moodkids

Vandaag staat mijn tweede artikel voor Moodkids online. Het gaat over ‘Bewegen op regenachtige dagen’. Ja, ik weet het, de mussen vallen momenteel van het dak (tenminste, hier in het zuiden), maar ik schreef dit drie weken geleden. En toen regende het HARD!

Masking tape hopscotch, indoors / Masking tape hinkelbaan, binnen // VAN BRITT

Soms is het gewoon nodig om kinderen binnen te entertainen. En als het al een paar dagen achter elkaar slecht weer is, dan moet je echt alles uit de kast trekken. In mijn artikel voor Moodkids een paar tips.

Klik op het Moodkids-logo hieronder om direct naar het artikel te gaan.

Moodkids

P.S. Ik schrijf sinds kort als gastblogger voor Moodkids. Hier vind je mijn andere berichten hierover.

P.P.S. Er is nóg een website waar ik blogposts voor schrijf (maar dan niet als gastblogger, want de site is van mezelf): streetdancelessen.vanbritt.nl. Vrijwel al mijn blogposts (hier, daar en voor Moodkids) kun je trouwens vinden in mijn portfolio, dat is weer helemaal bijgewerkt. Ik schrijf daar trouwens niet per se over streetdance, maar over sport (sportschoenen kopen, tips voor sporten in de zomer, groepslessen kiezen, etcetera).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.