Play festival Eersel, terugblik

Bijna twee weken geleden vond in Eersel de eerste editie van het Play festival plaats. En het was top! Het weer zat -gelukkig!- mee; het zonnetje scheen. Er was heerlijk bbq food, veel gezellige mensen en de drankjes smaakten goed. Er werd dodgeball gespeeld, er was een pubquiz, kinderen vermaakten zich tijdens een workshop ‘totempaal maken’ (van Atelier stARTup) en op het springkussen, er werd gelounged op grote banken… Kortom, echt een feest.

Ik mocht op de Feel Good markt staan (onderdeel van de Playground) met nog een aantal andere ‘makers’. Zo stond ik naast Evi van UNWEATHERED. Prachtige tassen, kettingen, telefoonhoesjes… Met als insteek ‘een product wordt mooier door gebruik’. Ze had haar naaimachine zelfs meegenomen naar het festival, hoe gaaf!

Gelukkig was ik ruim op tijd om mijn kraam in te richten, want man!… wat heb ik altijd veel tijd nodig! En dan bereid ik me thuis ook echt wel goed voor, kun je nagaan. Zo zag mijn kraampje eruit:

Play festival Eersel, stand VAN BRITT // VAN BRITT

“Is die laptop ook te koop?”

Tja, dat krijg je als je op een festivalmarkt staat. Beetje slap lullen af en toe, haha! Over het publiek gesproken, ik vond het top! Veel leuke reacties en mensen die gewoon even een praatje kwamen maken of ideeën uit wilden wisselen. Dat vind ik zo leuk, hè. De eerste opdrachtaanvragen naar aanleiding van Play zitten inmiddels al in mijn mailbox.

Play festival Eersel, stand VAN BRITT // VAN BRITT

Play festival Eersel, stand VAN BRITT // VAN BRITT

Play festival Eersel, stand VAN BRITT // VAN BRITT

Play festival Eersel, stand VAN BRITT // VAN BRITT

Play festival Eersel, stand VAN BRITT // VAN BRITT

Aan de zijkant van mijn kraam had ik een backdrop voor foto’s opgehangen. Maak een foto en maak kans op een piñata. Hiervoor had ik ook picture props meegenomen (snorretjes op stokjes, stoffen fototoestellen…). De snorretjes zijn later met de heren van BALF Rockstar Photography het hele festivalterrein rondgegaan.

En de winnaar van de piñata is… *tromgeroffel*… WILLEM SCHOLTES!!!!

Play festival Eersel, stand VAN BRITT // VAN BRITT

Willem krijgt een piñata. Aangezien Willem ook Arnoud en Jolien zover kreeg om te poseren met moustache, heb ik voor hen een soort troostprijzen gemaakt. Brrr, ‘troost’prijzen… alsof dat niet leuk is. ‘Omdat-Willem-de-foto-gedeeld-heeft-maar-jij-er-ook-op-staat-prijs’ dan. De prijswinnaars worden ingelicht.

Oja, vertrouw je het niet? Ik heb een eerlijke loting gedaan met een Bingo-setje. Kijk maar op Instagram… 😉

Links…

Er staan foto’s van het Play festival op de Play Facebookpagina. Klik hier om die te bezoeken. Echt! Die foto’s zijn het bekijken waard, want je ziet de lol er vanaf spatten! En er was inderdaad heel veel lol, maar het komt ook omdat alles op onnavolgbare wijze vastgelegd werd door BALF Rockstar Photography. Klik hier om naar hún website te gaan.
De Facebookpagina van UNWEATHERED (Evi, mijn ‘marktbuurvrouw’) vind je hier. En Atelier stARTup vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.