Simple stamped banners / Simpele bestempelde banners // VAN BRITT

You are so sweet

Morgen is het Moederdag. Dus ik dacht: nog een paar last minute tips voor homemade cadeautjes. Gisteren liet ik je al de theedoek zien met een handafdruk erop gestikt. Vandaag twee zoete cadeautjes.

Tip 1:

Brown sugar and honey scrub / Bruine suiker en honing scrub // VAN BRITT

Allereerst een scrub van bruine suiker en honing. En dat is ook meteen alles wat hierin zit, bruine suiker en honing. Easy!

Brown sugar and honey scrub / Bruine suiker en honing scrub // VAN BRITT

Het is gewoon een kwestie van mengen tot de suiker enigszins smeerbaar wordt. Net als de koffiescrub, die ik eerder als eens maakte, is dit een grove scrub. Dus voor je benen en voeten bijvoorbeeld, niet voor je gezicht. Je komt deze DIY scrub op internet ook tegen met olijfolie erbij. Kan ook, maar realiseer je wel dat de scrub daarvan vetter wordt. Geen probleem natuurlijk als je een lekker vettige scrub wilt maken.

Tip 2:

Vanilla sugar / Vanille suiker // VAN BRITT

Snijd een paar vanillestokjes in de lengte door. Echt helemaal, de helften mogen van elkaar af. Doe de peulen in een mooie pot en vul de pot met suiker. Klaar! Na een tijdje gaat de geur en smaak van de vanille lekker in de suiker zitten. En echt, homemade vanillesuiker is beter dan uit een zakje.

You are so sweet // VAN BRITT

Zoete cadeautjes dus. Het is ook leuk om hiermee een pakketje te maken. Lekkere thee erbij, een bakje aardbeiden, snoepjes, koekjes… En misschien de theedoek met handafdruk.

Ik vind het zelf het leukst om met Moederdag iets te krijgen wat zelfgemaakt is. Geen gekke dingen op die dag. Ik ben toch het hele jaar moeder, niet alleen morgen. Stevie zegt gelukkig heel vaak dat ze van me houdt of dat ze me een fijne mama vindt. En ‘goed gekookt, schatje’, ook als ik een boterham smeer, haha!

Kijk ook eens naar mijn Moederdag-blogpost van vorig jaar. Met Moederdag-tegoedbonnen en tips voor een lekker ontbijtje.

Fijne Moederdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.