PLAY festival, 31 mei 2014, Eersel

Morgen (zaterdag) is de eerste editie van PLAY. Een nieuw festival (toegang is gratis!) in Eersel, opgebouwd uit verschillende onderdelen. Zo is er een dodgeballtoernooi (PLAY ball), een pubquiz (PLAY smart) en een PLAY ground met zitjes, een workshop en een feel good markt met stands van creatieve ondernemers. En daar sta ik dus bij (met een actie, lees snel verder!). Heel veel zin in!

Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een workshop (verzorgd door Atelier stARTup!), een springkussen, ranja, een slush puppy kraam en een suikerspinnenkraam. Dat is natuurlijk ook leuk voor volwassenen! (lees: ik ga zeker een suikerspin halen, snoepkont als ik ben) Bij mijn kraam kunnen kinderen ook een kleinigheidje ophalen (op=op).

Je hoeft rond etenstijd niet naar huis, want Wild at Heart BBQ verzorgd heerlijk eten. ‘Barbecueën zoals het hoort’, heb ik mij laten vertellen. Dus dat belooft wat! Ik zeg: pulled pork! Maar ook voor de vegetariërs onder ons wordt gezorgd.

Play Smart, Play festival Eersel

Voor de pubquiz is samengewerkt met de Muzeval, het cultureel centrum in Eersel. De pubquiz, die daar maandelijks plaatsvindt, verhuist voor een keertje naar het terrein van PLAY.

Play Music, Play festival Eersel

Natuurlijk is er muziek (PLAY music), zowel bands als dj’s, dus voor ieder wat wils. Er is een podium voor de bands (rock, ska, folk en meer) en een tent voor de dj’s (in de tent is ook de pubquiz).

Op de poster hierboven staat Ze Mannschaft nog. Zij hebben helaas moeten cancelen. Maarrr… er is een vervangende band gevonden: Tributefinger! Drie keer raden waar zij nummers van coveren!

Ben je al enthousiast?

Ik zeker!

En dus heb ik een actie voor morgen: kom bij mijn kraam (met producten van -voornamelijk- gerecycled materiaal) een fotootje maken met je smartphone. Deel de foto op Instagram met de hashtag ‘playeersel’ (#playeersel) en maak kans op een grote piñata (ter waarde van 35 euro). Uit alle uploads loot ik dan een winnaar. Het helpt als je mij volgt op Instagram, want dan loot je automatisch twee keer mee. Mijn Instagramnaam is ‘vanbrittnl’.
Bovendien heb je altijd prijs, want als je meedoet aan de actie krijg je sowieso een mini-gids partyplanning, vol met decoratietips, recepten en andere ideetjes. Superhandig!

Picture props // VAN BRITT

Dus ga jij morgen met één van deze picture props op de foto om kans te maken op die piñata?

Ben je ‘camera shy’ of plak jij niet zo goed op foto’s? Geen nood! Een foto van mijn kraam of een product is ook goed.

Verdere info:
PLAY festival
zaterdag 31 mei 2014
Gildeterrein, Eersel (dit ligt aan de Postelseweg, er stopt een bus voor de ‘deur’)
Van 12.00 uur tot 01.00 uur.
De feel good markt is van 15.00 uur tot 20.00 uur (voor het uitgebreide tijdschema check je de PLAY website).
DE TOEGANG IS GRATIS!!

Website PLAY
Facebookpagina PLAY
Eventpage PLAY

Maar vooral… neem een kijkje op het PLAY Youtube-kanaal! De filmpjes zijn echt… ja… kijk zelf maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.