Cadeautje voor de mama

Dit lijkt alvast een Moederdagbericht, maar het gaat over een kraamcadeautje alleen voor de kraamvrouw. Als je op kraamvisite gaat, dan geef je meestal een cadeautje voor de pasgeborene. Maar ik vind het ook wel leuk om juist de kraamvrouw een cadeautje te geven. En soms neem ik dus twee cadeautjes mee, voor baby en mama. Dat hoeft niet groots te zijn, gewoon een kleine attentie. Ik vind dat een leuk en attent idee.

Een paar maanden geleden liet ik hier al eens de Little Black Dresses zien die ik naaide om als decoratie op cadeautjes te plakken. Ik maakte er nog een paar voor dit kraam(vrouw)cadeautje:

Little gift for new momma / Klein cadeautje voor de kraamvrouw // VAN BRITT

Een enveloppe, gemaakt van een bladzijde uit een tijdschrift (klik hier om te zien hoe je de enveloppe maakt) met daarop de Little Black Dress. De kledinghanger teken je op de enveloppe. In de enveloppe een zakje lekkere thee en een paar stickers die ooit bij Flow Magazine zaten. Er staan kleine huishoudelijke hints op, zoals ‘Wat geweldig dat je vanavond gaat koken’. Ik vond die wel toepasselijk voor een periode dat er best een beetje voor je gezorgd mag worden.

Ik maakte ook nog een kaartje:

Little Black Dress on a card / Little Black Dress op een kaartje // VAN BRITT

Je ziet, het is maar een kleinigheidje, maar ik vind het gebaar leuk.

Een gedachte over “Cadeautje voor de mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.