Fotoshoot FRANKEN KLEDING

Fotoshoot voor Franken Kleding

Een paar weken geleden zag ik op Facebook een oproep voorbij komen van kledingwinkel Franken. Ze zochten modellen voor een eigen fotoshoot. Na een peptalk van Dennis, die vond dat ik me aan moest melden, stuurde ik een mailtje. De dagen daarna dacht ik er eigenlijk niet meer aan. En toen werd ik gebeld! Ik was uitgekozen. Superleuk! Dat was op dinsdag en de shoot was al op zaterdag, dus echt tijd om nog te piekeren (‘durf ik dit wel’) had ik gelukkig niet.

Fotoshoot FRANKEN KLEDING

Op zaterdag zat ik al om negen uur bij de kapper. Stefanie van FLEKkappers in Bergeijk maakte van mijn haar een rommelige visgraatvlecht naar de zijkant. Heel cool! Daarna deed Carmen Lemmens de make-up. Het werd een beetje grijs-blauw. Mooi! Toen haar en make-up gedaan waren, kwam Sarah van Franken Kleding me halen om de kleding aan te trekken. En daarna op naar De Ploeg in Bergeijk.

Fotoshoot FRANKEN KLEDING

De Ploeg was ooit een weverij. Het is een Rijksmonument en werd ontworpen door Gerrit Rietveld. Een hele mooie lokatie voor een fotoshoot. Fotografe Jenny van Gompel was al daar. We gingen het hele gebouw door en Jenny maakte foto’s. Ik moest springen, zitten, rennen, staan… Ondertussen kwamen de andere modellen ook een voor een binnen. We gingen namelijk ook nog samen op de foto. In duo’s, viertallen en met z’n allen.

Fotoshoot FRANKEN KLEDING

De kleding is allemaal van DIESEL. Jurkje, gilet, jasje en broek. Die broek zat fijn trouwens! Ik draag eigenlijk nooit strakke spijkerbroeken, maar deze…! Helemaal niet het gevoel van een jeans, eerder een comfortabele joggingbroek. De armband is van Hipanema.

Vanavond (27 maart) is er bij Franken Kleding trouwens een verwennerij/proeverij avond in samenwerking met een aantal andere bedrijven. Check hun Facebookpagina voor meer details: Facebookpagina Franken Kleding.

Franken Kleding: www.franken-kleding.nl
FLEKkappers: www.flekkappers.com
Jenny van Gompel Fotografie: www.jennyvangompel.nl

4 gedachten over “Fotoshoot voor Franken Kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.