Teutenmarkt Bergeijk zomer 2013 // VAN BRITT

FeelGood Market in Eindhoven op zondag 16 maart 2014

Komende zondag sta ik op de FeelGood Market in Eindhoven. De markt is in het Klokgebouw en begint om 12.00 uur.

Deze markt op Strijp-S (Klokgebouw) wordt iedere derde zondag van de maand georganiseerd, maar komende zondag is het ook nog eens De Festivaleditie! Dat wil zeggen: een grotere markt, meer muziek (bands!), meer activiteiten voor kinderen (springkussen, interactief poppentheater en nog veel meer) en ook workshops (van wellness tot fröbelen).

Natuurlijk is ook de horeca ruim vertegenwoordigd. Ambachtelijk, biologisch en streekgebonden zijn daarbij de steekwoorden op de FeelGood Market. Horeca en muziek gaan deze editie overigens door tot 20.00 uur! De markt sluit om 18.00 uur.

De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met nieuwe spullen voor de markt. Zo zijn er een aantal nieuwe piñata’s en schorten bijgekomen. Ook de DIY-materialen zijn weer aangevuld met allerlei leuks (papierwaren vooral). Natuurlijk neem ik ook de knuffelcollectie mee, waaronder deze…

'Bakkus', a brick to cuddle with / 'Bakkus', de stoffen baksteenknuffel // VAN BRITT

…’Bakkus’, de stoffen baksteen. De komende dagen zie je meer van de nieuwe spulletjes die ik op de FeelGood Market aan ga bieden.

Ik sta er samen met Lynn van der Vegt van Lettercheck. Lettercheck corrigeert en redigeert Nederlandse teksten en verzorgt copywriting op zakelijk vlak maar ook voor niet-commerciële doeleinden. Maar… Lynn heeft dus ook nog een boek geschreven! Doet ze gewoon! Het is een feelgoodboekje: DIP – ook je dip is omkeerbaar.

DIP - ook je dip is omkeerbaar // Lynn van der Vegt via vanbritt.nl

Een heleboel tips om uit je dip te komen. Of wil je liever even in je dipflow blijven hangen? Dat kan ook, want het boek heeft een DIP- en een PEPkant. Dus wil je eigenlijk nog niet uit je dip, draai het boek dan om. Er staan 44 peppers en 44 dippers in het boek. Zo goed bedacht! Want ook je dip is omkeerbaar, net als het woord zelf én dit boek! Binnenkort een hele blogpost over dit leuke cadeauboekje.

Het DIPboekje is dus ook te koop op de FeelGood Market. En wat is er nu leuker dan een boek kopen bij de schrijver zelf?!
Voor een volledig overzicht van alle deelnemers aan de komende editie van de FeelGood Market check je de website: www.feelgoodmarket.nl

De website van Lynn: www.lettercheck.nl
En de speciale website voor het DIPboek: www.ookjedipisomkeerbaar.nl

De foto helemaal bovenaan dit bericht werd afgelopen zomer gemaakt op de Teutenmarkt in Bergeijk.

2 gedachten over “FeelGood Market in Eindhoven op zondag 16 maart 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.