MoM #20

Mail on Monday #20

Mail on Monday #20 ging naar Marleen. Ik stuurde haar het pakketje vorige week woensdag al, omdat ze toen jarig was. Zo voelt zo’n Mail on Monday nog meer als een cadeautje.

Marleen kreeg dit pakketje, omdat ze me het afgelopen jaar, het eerste jaar van VAN BRITT, fijn gesteund heeft. Ik weet niet of ze dit zelf in de gaten had, haha! Want we kennen elkaar eigenlijk niet zo goed (haar oudste dochtertje zat bij mij op streetdance). Maar ze maakte me blij met kleertjes voor Stevie en ik kreeg een hele grote enveloppe vol met leuke kaartjes en tags. Daarbij zat een superlief briefje. En ze bestelde ook al eens twee taarten voor haar jarige dochters.

Op bovenstaande foto zie je het gehele pakket. Even de uitleg:

Bij Marleen denk ik aan fashion. Ze ziet er altijd leuk gekleed uit en ik weet dat ze de mode volgt. Vandaar dat ik haar een pakketje fashion briefpapier gaf, met daarbij ook wat enveloppen en tags. Klik hier om te zien hoe ik dat maakte.

MoM #20

Marleen houdt nogal van sushi, dus toen ik dit tasje zag bij Teitloos (webshop), wist ik dat ze het zeker leuk zou vinden. Het is gemaakt van gerecycled materiaal.

In het tasje deed ik een paar setjes gepimpte chopsticks.

MoM #20

Om ook Marleen’s twee dochters niet te vergeten, deed ik er deze kaartjes met buttons bij.

MoM #20

Ook één van de duckface kaarten ging naar Marleen.

MoM #20

Linksonder zie je een houdertje met een rolletje fashion tape (tasjes, lipstick, nagellak…).

MoM #20

Een slingertje (hier opgerold op een kaartje) en confetti, aangezien Marleen jarig was op de dag dat ze dit pakketje kreeg.

MoM #20

De confetti en het zakje hiervoor, maakte ik zelf.

MoM #20

De slinger uitgerold en de confetti.

MoM #20

Alles fijn ingepakt.

Lieve Marleen, thanks for the support! Nogmaals van harte gefeliciteerd!

4 gedachten over “Mail on Monday #20

 1. Marleen

  Ook hier nog even een reactie; het was echt een verrassing toen ik het pakketje open maakte!
  Jeetje, wat een ontzettend lief kaartje met geweldig mooie handmade gifts van jou erin!
  Nogmaals bedankt Britt!!

  Reageren
 2. Maris Maria Renne

  Ben sinds vanmiddag af en toe/tussendoor wat aan het klikken en lezen op je blog, erg leuk! Vind vooral die Monday Mail rubriek erg origineel! En dan kom ik gewoon ook nog eens een artikel tegen dat ik herken 😉

  Reageren
  1. BrittMeijs Bericht auteur

   Jaaa! Dat tasje heb ik bij jou besteld! Ik wilde het eigenlijk zelf houden (want: te leuk), maar het past zo goed bij de nieuwe eigenaresse (Marleen), dat ik niet anders kon dan het aan haar geven.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.