Mail mail mail

Zoals je misschien wel weet, verstuur ik heel regelmatig kaartjes. Soms hele pakketten, een andere keer een ansichtkaart. Soms kan ik geen hele blogpost vullen over een kaartje en dan zie je ‘m dus niet hier. Dus ik dacht: ik spaar er een aantal op. Vandaag drie kaartjes.

Kaartje + vlaggenlijntje JAXON

Dit pakketje lag al weken klaar, maar het kwam er steeds niet van om het in de brievenbus te doen. Telkens als ik naar familie reed in hetzelfde dorp, vergat ik het pakketje weer. Dus heb ik het uiteindelijk maar gewoon verstuurd. Het is een labeldoekje, vlaggenlijntje en een kaartje/tag voor kleine Jaxon en zijn papa, mama en grote zus.

Kaartje + vlaggenlijntje JAXON

De letters zijn gemaakt van masking tape.

Kaartje + vlaggenlijntje JAXON

Kaartje Robin

Van Marleen kreeg ik een volle enveloppe met tags en kaartjes van kleding. Er zat een kaartje bij met een klein hartje waar ‘Fashion Queen’ op stond. Ik dacht meteen aan mijn vriendin Robin. Ik stikte het hartje vast op een ander kaartje, ook uit de enveloppe, en plakte dit op een kaart.

Kaartje Robin

Nog een beetje neon masking tape erbij en een paar decoratieve stiksels en de kaart was klaar.

Kaartje Robin

Ook de enveloppe kreeg een paar stickers en reepjes masking tape. Robin was heel blij met de kaart!

Ananaskaart

Laatst schreef ik hier al over de ananas die ik overal op Instagram tegenkom. Echt, die goudkleurige ananas is overal. Vriendin Barbara wees me erop en sindsdien zie ik ‘m ook everywhere (thanks, Bar…). Dus maakte ik een lekker psychedelisch kaartje voor Barbara. ‘The pineapple is going to chase you too…’

5 gedachten over “Mail mail mail

 1. Barbara

  hahaha, de kaart hangt in de badkamer/wc aan het ‘kaarten-hart’. Dus inderdaad, die ananassen zie ik tegenwoordig ook iedere dag in m’n eigen huis 😉

  Reageren
 2. Marleen

  Wat een leuke kaarten heb je gemaakt, Britt!
  En erg leuk om te zien dat je al iets hebt kunnen gebruiken van de tags! 🙂

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.