popcorn grabbelton

Cadeau-idee: popcorn grabbelton

Deze popcorn grabbelton maakte ik voor Jop. Hij vierde vorig weekend zijn zesde verjaardag.

Dit is het idee: film, popcorn en iets lekkers. Ik gebruikte rood-wit gestreept papier als link naar de ouderwetse rood-wit gestreepte popcornbakjes van karton.

popcorn grabbelton

Het doosje is van karton. Het gestreepte papier komt van IKEA.

popcorn grabbelton

In het doosje zat popcorn, bij wijze van grabbeltonvulling. Maar natuurlijk ook als knipoog naar het thema film. In de popcorn verstopte ik nog drie candybars en een pakje bubblegum. De film legde ik er gewoon bovenop.

popcorn grabbelton

Op elke zijde plakte ik een tekstballonnetje (Jop, jarig, *pop* en hoera!). Die maakte ik van wit karton. Om een klein beetje een 3D-effect te maken, plakte ik ze vast met puffy plakband (dik plakband, speciaal hiervoor bedoeld).

popcorn grabbelton

De popcorn maakte ik zelf. Ik heb daar een apparaatje voor, dus da’s makkelijk. Én deze popcorn plakt niet, want er zit geen karamel of iets dergelijks op. Ja, minder lekker, maar het ging om het grabbelen en dat gaat beter zonder plakkerigheid.

Wellicht ook een ideetje voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.