2014 GO!: crafts

Vandaag mijn doelen/voornemens voor 2014 met betrekking tot crafts. Kun je daar voornemens voor hebben? Ja, best veel eigenlijk. Let maar op:

-Letters

Met een mooi woord noem je dit natuurlijk ‘type’, maar aangezien ik geen pro ben, wil ik het gewoon letters noemen. Ik ben niet zo’n tekenaar. Heb ik altijd jammer gevonden, want ik heb meestal wel in m’n hoofd zitten wat het moet worden, maar zo komt het er dan niet uit. Heel af en toe wel, per toeval, denk ik. Met letters lukt het me vaak beter. Dus ik wil dit jaar meer quotes ‘tekenen’. Ik ben er al mee gestart, kijk hier maar eens.

-Backdrop

Dit doel plaatste ik ook al bij het onderwerp feest, maar hij past ook zeker hier: een mooie backdrop maken.

-Maken om het maken

Ik wil graag meer spelen met crafts. Dus maken zonder doel. Deze stenen bijvoorbeeld. Die zijn vooral ‘voor de mooi’, tenzij je ze als paper weights gebruikt natuurlijk. Waar ik ze een goed voorbeeld van vind; het is iets dat je als kind al maakte, maar dan vertaald naar de volwassen variant. Ik bedoel, stenen beschilderen heb ik op de basisschool wel eens gedaan, maar dit is alles behalve een kinderachtige craft. Zo zou ik ook graag nog eens een kijkdoos maken. Je weet wel, schoenendoos met plaatjes erin en vloeipapier erop. Meer knutselen dan craften dus, maar toch met een volwassen resultaat.

Om meer met maken bezig te zijn, dan met het eindproduct, doe ik mee aan Make Some. Een 365-project waarbij je elke dag iets maakt. Je leest er hier meer over.

-Voor streetdance

Vanaf september wil ik starten met mijn eigen streetdancegroepen. Ik vind het leuk om, vooral bij de kleinste kindjes, ook props in de dansjes te verwerken. Zo maakte ik al eens dansen met stoelen, met stokken, met stokpaardjes, met slierten stof…

-Vouwen

Ik maak nu al regelmatig paper diamonds en dat vind ik leuk om te doen. Met papier kun je zoveel kanten op. Dit jaar wil ik nog een paar vouwsels aan mijn repertoire toevoegen.

Dit was de op één na laatste in de serie 2014 GO!, want hierna heb ik alleen nog de voornemens voor de categorie lijf & leven uiteen te zetten. Die volgt snel (en is met een printable!). Klik hier om alle categorieën te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.