Domme dinsdag tip: mosterdpoeder tegen vieze geurtjes in glaswerk

Ik recycle nogal veel (vaste lezers weten dat zo onderhand wel…) en dan vooral papier en glazen potjes. Ja, ik koop bepaalde mosterd en jam, omdat deze in mooie potjes zitten. En ook de potjes van augurken. Die hebben van die ‘vakjes’ die leuk zijn om in te schilderen. Je kunt maar een hobby hebben. Een nadeel van gebruikte, glazen potjes is de geur. Die blijft er soms in hangen. Nu las ik een tijdje geleden ergens dat je de potjes dan uit moet spoelen met water en mosterdpoeder. Ja ja, dacht ik. Maar zo’n zelfde bericht kwam ik nu weer tegen en dus werd ik toch nieuwsgierig. En het werkt! Ik gebruikte deze:

Mooie verpakkingen - Colman's Mustard mosterdpoeder

Eigenlijk alleen al leuk voor de verpakking. Gegeten heb ik het dus nog nooit, haha! Maar dat komt natuurlijk ook omdat die mooie mosterdpotjes leeg moeten voor een DIY-projectje ofzo.

Zo, dat was een melige post, maar goed, het is dinsdag. En dinsdag is mijn maandag, if you know what I mean. Nog andere domme dinsdag-tips lezen? Klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.