Getest: papieren bouwpakketjes van de Action

Allereerst: neem deze post niet te serieus! Ik was bezig met dit bouwpakket en moest eigenlijk zo lachen om het hele proces, dat er spontaan een blogje uitrolde. Daarmee wil ik niet zeggen dat ik niet eerlijk bericht over mijn bevindingen trouwens. Dus wil je dit gaan kopen (of heb je het al gekocht), lees dan even mijn bevindingen hieronder.

Het gaat dus om dit boekje met daarin het bouwpakket:

Papieren bouwpakketjes van de Action

Er is ook een kasteel, dacht ik. En een brandweerwagen. Aan de binnenkant van de kaft staat de gebruiksaanwijzing. De rest scheur je eruit om mee te bouwen. Wat het pakketje precies kostte, weet ik eigenlijk niet meer (1 euro nog wat, meen ik). Daar kun je je geen buil aan vallen, zul je denken. Dat klopt. Maar wel hoofdpijn. Of paper cuts. Of chagrijnigheid…

Papieren bouwpakketje van de Action

Uiteindelijk wordt het dus een feeën wereld. Ja ja.

Papieren bouwpakketje van de Action

Je begint met het uitduwen van de verschillende onderdelen. Alles is heel goed gestanst, dus dit is prima te doen.

Papieren bouwpakketjes van de Action

De gebruiksaanwijzing is heel duidelijk en alle onderdelen passen ook echt precies op elkaar. Wat wel lastig is, zijn de lipjes die je in de inkepingen moet steken. Bij sommige lipjes ging dat heel moeilijk en na een paar keer proberen begeeft zo’n lipje het bijna (hee, het is gewoon papier, hè). Het helpt als je die lipjes verstevigd met een beetje plakband. Dan werkt het prima.

Papieren bouwpakketjes van de Action

Ook is het handig om de lipjes aan de onderkant van de bodem vast te zetten met plakband. Anders komen ze los als je het geheel neerzet.

Papieren bouwpakketjes van de Action

En sommige dingen moet je vastzetten, omdat ze anders loslaten. Ja, niet heel pretty.

Het duurt nog even voordat Stevie jarig is, maar deze feeën wereld is wel heel geschikt als display voor traktaties. Er zitten drie extra feetjes bij, die niet vastzitten zoals de andere. Die zijn om mee te spelen. Als je die kopieert en de afbeeldingen op doosjes krentjes plakt, kun je de feeën zo in het landschap zetten. Zomaar een ideetje tussendoor. Lijkt me wel grappig.

+Alles is prima gedrukt en gestanst.
+Alles past ook echt in elkaar.
+Grappig om een uurtje mee bezig te zijn (je bent trouwens wel echt een uur bezig met het in elkaar zetten van dit geheel).
+Prijs… Gaat nergens over.

-Niet doen na een lange dag werken of als je chagrijnig bent.
-Sommige dingen moet je echt vastplakken, ook al zou er eigenlijk geen lijm/plakband nodig moeten zijn.

-Leeftijd is 3+, maar maak dat maar 6+.

Haha! Dat was m’n review. Ik hoop dat je gelachen hebt. Ik wel. Oja, ik werd niet gesponsord door Action. Ik moest de hele twee euro zelf betalen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.