Een jaar VAN BRITT

1 januari 2014. Een jaar VAN BRITT. Het afgelopen jaar heb ik gewerkt, geleerd, bijgesteld, gedroomd, gedurfd, gepeinsd, genoten, gehuild, me verbaasd en verwonderd, gestunteld, geprofileerd… En daar ga ik gewoon mee door.

In de loop van het jaar heb ik mijn visie, hoe ik werk en wat ik ermee wil bereiken nog eens duidelijk verwoord. Dat lees je hier. Een echte niche heb ik nog steeds niet en die komt er misschien ook wel nooit. Ik heb gemerkt dat ik dat zelf een minder groot probleem vind dan sommige anderen, haha!

Nu is het zo dat ‘wie jarig is trakteert’. Maar hoe doe je dat in een niet fysieke winkel? Dus maakte ik een stel printables. Een vouwwerkje, een (dubbel!) recept en een 2014-invullijstje (doelen, inzichten, lekker invullen…!). Bij elke printable hoort ook een blogpost. Klik hier om naar die drie blogposts te gaan.

Dank je wel aan alle lezers, opdrachtgevers en iedereen die interesse getoond heeft in VAN BRITT! Ik ben daar supermega blij mee!

x Britt

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.