Duckface kaarten

Anderhalve week geleden ging ik met Stevie en Dennis naar het zwembad. Stevie stond er bij terwijl ik de tas inpakte en zag het fototoestel liggen (wilde ik meenemen). Ze pakte het op en gaf het aan mij: “Mama, kun je even een foto van mij maken? Dan ga ik hier staan en ik doe duckface.” Ik moest heel hard lachen en maakte een foto van haar. Ze wilde ‘m zien op het schermpje van het toestel en dat was het eigenlijk.

Duckface kaarten

Bij het zwembad aangekomen installeerden we ons bij het kinderbadje. Stevie rende meteen naar het zwembad toe. Waarom rennen alle kinderen bij het zwembad? Echt, je ziet er maar een paar lopen, de rest rent. Geen idee waarom en ik deed dit zelf als kind toch ook. Stevie speelde met de van thuis meegebrachte spulletjes: bakjes, gieter en een paar badeendjes. Badeendjes… Ducks… En terwijl ik zo keek naar haar spel, gecombineerd met de mini-fotoshoot eerder op de dag, bedacht ik deze kaarten. In eerste instantie dacht ik aan foto’s met echte eenden, maar dan zit je weer met de rechten van die eend, hè. Nee, grapje, ik ben doodsbang van vogels (eend = vogel), dus dan zouden de foto’s heel slecht worden, namelijk heel vaak ingezoomd, haha! Dus toch maar voor de versie met een badeend gegaan. No ducks were harmed.

Duckface kaarten

Ik maakte vier verschillende duckface kaarten. Je kunt ze gratis downloaden (klik hier om naar de pagina Printables en Freebies te gaan, beetje naar beneden scrollen) en zelf printen.

Duckface kaarten

Het zijn dus gewoon foto’s die ik af liet drukken.

Duckface kaarten

Het achterkant printte ik op iets dikker papier. Daarna plakte ik de achterkanten op de foto’s en sneed ik ze recht (dat de achterkant en de foto gelijke grootte hebben).

Duckface kaarten

Zoals gezegd, het zijn dus gratis ontwerpen, maar ik vind het wel heel fijn als je ook de achterkant uitprint en gebruikt. Daar staat namelijk het adres van deze website op. Gebruik je de foto(‘s) ergens digitaal, op een blog bijvoorbeeld, vermeldt dan de bron (vanbritt.nl) er ook bij aub. Nee, ik ben niet naïef, maar probeer uit te gaan van de eerlijkheid van den mensch.

Fijne maandag! 😉

Een gedachte over “Duckface kaarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.