Winter wreath

Winter wreath (winterse krans)

Deze krans (wreath) is ook nog leuk als je de rest van de kerstversiering straks weghaalt. Ja, er zitten een paar kleine kerstballetjes in, maar ik vind deze krans best kunnen voor de gehele maand januari. Ik maakte ‘m voor mijn oma, die 5 december 75 jaar jong werd.

Winter wreath

De grote witte bollen zijn pompons en het tule heb ik eerst op een lint gemaakt (net als bij deze tutu). Daarna heb ik het tulelint vastgemaakt op een ijzeren cirkel. De rest van de decoratie heb ik vastgenaaid aan het lint.

2 gedachten over “Winter wreath (winterse krans)

    1. BrittMeijs Bericht auteur

      Ik heb de tule geknoopt. Aangezien het behoorlijk stijve tule was (en korte stukjes), bleef het zo staan. Het knopen deed ik op dezelfde manier als de tutu’s die ik wel eens maak (die kun je hier vinden). Daar laat ik met foto’s en een filmpje zien hoe het knopen werkt.

      Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.