Serving lunch…

Gisteren maakte ik deze lunch: (vooral plaatjes kijken vandaag)

Serving lunch...

Serving lunch...

Op ieder bordje een bestempeld servetje met daarop een pepermuntje voor na het eten.

Serving lunch...

Ceasar salad met kip. Zelfgebakken broodjes (meergranen en wit) en croissants.

Serving lunch...

De broodjes moest men zelf nog smeren (het beleg zie je zo). Daarnaast waren er de Ceasar salad en een grote schaal met gegrilde groente (venkel, wortel, drie soorten paprika en oesterzwammen).

Serving lunch...

Serving lunch...

Ik maakte twee verse sapjes: sinaasappel-mango en sinaasappel-aardbei-peper.

Serving lunch...

Voor de broodjes maakte ik vier ‘stationnetjes’ met beleg. Ieder plankje had een hoofdingrediënt (bijvoorbeeld gerookte zalm, zie hierboven) met daarbij een aantal ingrediënten die er goed bij passen. Bij de zalm maakte ik een kruidenmousse met verse dille, bieslook en munt en ik serveerde er plakjes komkommer bij. Natuurlijk was iedereen vrij zelf combinaties te maken, hoor. De plankjes waren suggesties.

Serving lunch...

Paté met rucola en appelgelei.

Serving lunch...

Geitenkaas met alfalfa, nootjes en honing-mosterddressing.

Serving lunch...

Brie met amandelen en aardbeienjam.

Serving lunch...

Als toetje was er nog een stukje rocky road slice met zelfgebakken kruidnoten erin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.