Secret Santa op Instagram

Instagrammer Judith organiseerde een Secret Santa Instagram Swap; een soort surprise met allemaal Instagrammers. Heel gaaf! Ik heb me meteen opgegeven toen ik het las. Ik kreeg een Instagram-naam en bijbehorend adres teruggemaild en het verzamelen, knutselen, inpakken en versturen kon beginnen.

Aangezien ik Marije, de persoon waarvoor ik Secret Santa mocht spelen, niet ken in het echt, bekeek ik haar Instagram-profiel. Daaruit kwamen een paar dingen naar voren (taarten maken, kleur, Andalusië). Uiteindelijk besloot ik een postpakketje te maken met van alles erin, zodat er allicht iets van haar gading bij zou zitten. Dit werd het:

IG-swap

En toen moest het ook nog in een brievenbusdoosje…

IG-swap

IG-swap

Een DIY-pakket om een X-MAS banner te maken en een christmas stocking (zo’n sok).

IG-swap

Bestempelde servetten.

IG-swap

Een denim hanger (hart), een brief, een XL-speelkaart en een stapeltje Spaanse plaatjes.

IG-swap

Papieren dollies (papier dat op kant lijkt) en een setje handenwarmers. Even in de magnetron en dan één warmer in iedere jaszak.

IG-swap

Vormpjes (voor chocolade bijvoorbeeld), plakstrass en vintage knoopjes.

IG-swap

Rietjes en een recept voor heerlijke gazpacho (Andalusië!).

IG-swap

Kleurplaat voor volwassenen, stoffen roosje, hartjessplitpen en monstertje Mexx Black.

IG-swap

Spaanse kaartjes, roze nagellak, LOVE-button en plakhartje.

IG-swap

Een buisje taartsprinkles.

IG-swap

Voilá, het past!

IG-swap

In het envelopje voorop zit nog vlinderconfetti. Hierna pakte ik het ook nog in kraftpapier in. De postbode was rap, want een dag later was het pakketje al op de plaats van bestemming. Op Kerstavond mocht Marije het pakketje openmaken.

En dit kreeg ik terug:

IG-swap

Het was nog best moeilijk om het pakketje pas op Kerstavond te openen. Zeker omdat Stevie steeds zei: “Mama, je moet dat cadeau van de postbode nog openmaken!” Dus uiteindelijk heb ik de enveloppe maar verstopt. Ook een beetje voor mezelf.

IG-swap

Mijn Secret Santa Soledad had er veel werk van gemaakt. Uitpakken was echt een feest!

IG-swap

Waxinelichtjes, leuke plaatjes, mooi papier, een recept, lekkere thee, snoepjes, ballonnnen, een zelfgemaakte vlaggenlijn… En nog meer! Zo gaaf! Er zat ook nog een lieve brief bij. Ik werd gewoon helemaal stil tijdens het uitpakken. Prachtig dat iemand zoveel zorg, tijd en aandacht besteedt aan een pakje voor iemand die ze niet eens kent! Ik vond het TOP!

Secret Santa, dank je wel! En Judith, bedankt voor het organiseren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.