November Instagrams

Al mijn Instagrams van de maand november:

November Instagrams

Bij de Instagrams van de maand oktober zag je het stof al voorbij komen; een dekbedovertrek, een kussen en een overtrek voor een aankleedkussen.

November Instagrams

En zo ligt dat overtrek dan op het bed van Liam, die nu in zijn grote bed kan slapen. Het overtrek is aan beide kanten leuk (reversible, haha!). Kant 1 is geblokt (zwart, wit, grijs) en kant 2 is zwart met witte sterren. Het aankleedkussen is geblokt met een extra kussentje van wit badstof.

November Instagrams

Quinoa. Geen idee wat ik er mee moest doen, geen recept gelezen. Niks. Dus ik besloot het maar te koken zoals op de verpakking staat en dan te kijken wat ik mee kon. Het werd een soort Mexicaanse salade met avocado en tomaat. Heel makkelijk en het was superlekker.

November Instagrams

Deze stoffen gitaar ging naar jarige Dex.

November Instagrams

Een nieuwe Mail on Monday. Naar België deze keer.

November Instagrams

Borrelhapjes. Die moeten makkelijk te eten zijn. Om het allemaal nog makkelijker te maken, gaf ik er deze bestempelde servetjes bij.

November Instagrams

Dit vind ik nou leuk! Ouderwets (bordje) combineren met heel erg nieuw (neon masking tape). Ja, ik weet het, neon bestaat al heel lang, maar ik vind dit echt zo’n combi van nieuw met oud. Dat probeer ik thuis, in mijn interieur, ook een beetje terug te laten komen.

De blokjes kaas zijn trouwens voorzien van een stukje augurk en een gelei van mosterd. Klik hier voor de andere hapjes.

November Instagrams

Ik stelde een mand samen met Amerikaanse producten. Dit was een cadeautje. Hier kun je er alles over lezen.

November Instagrams

Hoe gaaf is dit etiket!

November Instagrams

Begin november bezochten wij Efteling Bosrijk. Het was geweldig. Ik schreef er ook een blogpost over.

November Instagrams

De intocht kijken. In pyjama. Met mandarijnen en zelfgebakken pepernoten.

November Instagrams

Dit was een beetje creepy. Dennis heeft ook een Instagram-account en blijkt daar precies zo’n zelfde ‘mooi etiket’-foto op geplaatst te hebben. Dit wisten wij niet van elkaar. Dus…

November Instagrams

Dit hangt op een toilet (boven de handdroger) ergens in België. Ik vond het wel grappig. In het toilethokje zelf hing ook zoiets. Over het schoonhouden van het toilet. Dat versje was eigenlijk erger, iets met ‘remsporen’ ook. Iek!

November Instagrams

Nieuwe schoenen!

November Instagrams

Twee lange (!) blogposts wijdde ik aan boeken. Boeken die ik vroeger, als kind, las. Boeken die ik nu lees. Boeken die Stevie nu leest. Klik hier om verder te… uh… lezen.

November Instagrams

Een ombretaart met neonkaarsjes.

November Instagrams

Een chocoladetaart. Lees hier meer over de taarten.

November Instagrams

En opeens had ik 100 Instagram-volgers. Yay! Superdankjewel! En ja, ik moet m’n telefoon opladen, hihi!

November Instagrams

Een blogpost over de vlaggetjes en vorken met masking tape (lees ‘m hier).

November Instagrams

Wauw! Dit kreeg ik van mijn opa. Een sigarenkistje vol met gordijndingetjes (haakjes, klemmetjes) van rond 1940. Heel gaaf! Nog geen idee wat ik er mee ga doen, maar ze komen vast nog eens van pas.

November Instagrams

Mijn voormalige balanceclubje kwam op bezoek en ik kreeg dit Flow book for paperlovers! Ge-wel-dig! Ze kennen me echt goed. En het was natuurlijk weer een fijne avond met leuke, lieve mensen. De volgende ochtend ging ik meteen met het boek aan de slag.

November Instagrams

Dennis werkt onregelmatig en dan komt het wel eens voor dat ik alleen eet (als Stevie bij oma is bijvoorbeeld). Dat vind ik niet erg, hoor. Ik ga dan lekker voor de tv zitten (met Stevie erbij eten wij altijd aan tafel). Dit was zelfgebakken brood met homemade tonijnsalade, brie en wat druiven. Ik heb hier nog meer van gegeten, hoor, haha!

Dat waren alle foto’s van november. Volgende maand weer. Oeh, dat zullen feestelijke foto’s worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.