Mail on Monday #17

Voor deze Mail on Monday pakte ik het anders aan. Niet één pakketje, maar vier enveloppen achter elkaar (elke dag eentje).

Mom #17

In enveloppe 1 zat alleen een vlaggenlijntje met ‘JIJ’. In enveloppe 2 een vlaggenlijntje met ‘BENT’. In enveloppe 3 eentje met ‘GOED’. En in de laatste eentje met ‘BEZIG’, met daarbij ook de uitleg en stukjes masking tape om de vlaggetjes op te hangen.

Mom #17

De enveloppen gingen naar Ellen. Ellen werd voor Mail on Monday opgegeven door Mandy, want Mandy vindt dat Ellen heel goed bezig is. En omdat ze zo’n lieve vriendin is.

Mom #17

Toen ik de brieven wilde versturen, kwam ik er net op tijd achter dat Ellen op vakantie was. En het leek me toch wel het leukst als Ellen de brieven zelf één voor één bij de post zou vinden. Dus stelde ik het posten even uit. Daarna werkte de post niet mee (veel later dan gedacht), maar ja, da’s logisch in deze tijd. De mannen en vrouwen van de post draaien overuren. Uiteindelijk kwam er een berichtje van Ellen dat ze alle envelopjes ontvangen had. Gelukkig!

Mom #17

Meer weten over Mail on Monday? Kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.