Kerst 2013

Kerst 2013

De kerst is weer voorbij. “Nu komt Oud en Nieuw”‘ zegt Stevie dan. Ja, zij leeft echt van feestdag naar feestdag op het moment. Dit is het eerste jaar dat ze het echt snapt allemaal. Sinterklaas, kerst… Het leeft nu meer bij haar. Komt ook omdat ze nu naar de peuterspeelzaal gaat natuurlijk.

Dit was ook het eerste jaar dat Dennis en ik allebei vrij waren met kerst. Eerste kerstdag brunchten we met familie. Dat deden we hier, dus kon ik lekker de tafel dekken. Ik hield het wel vrij sober, dus deze tafelstyling is ook leuk voor een etentje buiten het feestseizoen. Zie hier de foto’s:

Kerst 2013

Kerst 2013

Kerst 2013

Ik maakte twee verschillende diamanten van kraftpapier en schreef er een naamkaartje bij.

Kerst 2013

Ieder bord stond op een houten plankje (snijplanken van IKEA). De servetten knipte ik van een oud tafelkleed.

Kerst 2013

Kerst 2013

Bij ieder bord lag een christmas cracker. Die had ik al heel vaak zien liggen in de winkel en ook in kerstfilms zag ik ze wel eens voorbij komen. Dus nu toch maar een keertje gekocht.

Kerst 2013

Er waren ook cadeautjes! De nametags maakte ik in dezelfde stijl als de naamkaartjes op de borden.

Mijn kerst was vrij rustig (op een ruilspel Tweede kerstdag na, dat was minder rustig, haha!), maar daardoor heel fijn. Ik hoop dat jij ook een fijne kerst hebt gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.