Hoe leuk is dit dan!

Momenteel is Instagram echt verreweg mijn favoriet op social media gebied. Ik probeer dagelijks een foto te plaatsen en scroll ook iedere dag wel een keer door mijn feed om te kijken wat er allemaal geplaatst wordt door degenen die ik volg.

Deze week heb ik zelfs meegedaan aan een Secret Santa-project op Instagram. Dat was een initiatief van Instagrammer Judithinwonderland. Je moest je IG-naam en je adres opgeven en Judith mailde je lootje. Mijn pakketje is inmiddels verstuurd en ik heb zelf ook al een postpakje mogen ontvangen. Wat er zit? Dat weet ik pas op kerstavond, want eerder mag het pakketje niet open. Spannend!

Wat ik ook leuk vind aan Instagram, sowieso aan social media, is dat je soms mensen tegenkomt, die je uit het oog verloren was, waarmee je dan weer ‘aan de praat’ raakt. Of je ontdekt gedeelde interesses met mensen die je niet zo goed kent. Of je krijgt opeens een mailtje van een oude bekende…

Dat laatste gebeurde mij dus twee weken geleden. Els, een vriendinnetje van vroeger, had deze foto van Stevie op mijn Instagram-account gezien:

Hoe leuk is dit dan!

En mailde toen deze foto naar mij:

Hoe leuk is dit dan!

De linkse ben ik, maar dat was je vast al opgevallen. Ik vind het zo grappig dat de foto uit dezelfde hoek genomen is. En toen ik nog beter keek, zag ik dat de karretjes wel heel veel op elkaar lijken. Ja, het karretje heeft een likje verf gekregen, maar verder… die lijnen, dat zitje. Foto 1 is van vorige zomer. Foto 2 is zo’n 25 jaar oud, denk ik.

Ik vind dit zo leuk! Thanks, Els!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.