Bourgondische kerstmarkt Eersel 8 december 2013

Morgen (zondag 8 december) sta ik op de Bourgondische kerstmarkt in Eersel. De markt is van 11.00 uur tot 17.00 uur. Er zijn standjes met eten en drinken en kramen met cadeau-artikelen en kerstspulletjes. Natuurlijk zijn de winkels en de horeca ook open.

Naast de collectie die ik al had (knuffels, schortjes, labeldoekjes…) heb ik speciaal voor deze tijd van het jaar ook een kleine kerstcollectie gemaakt. Ornamenten voor in de boom (ook recyclebaar!), kransen, inpaksetjes en stockings (van die grote sokken om op te hangen). Sneak peek:

Kerst 2013

X-mas banners. Kant-en-klaar of om zelf te maken.

Kerst 2013

Over the top kerstkransen. De kerstballetjes kunnen ook los, zodat je na kerst bijvoorbeeld snoepjes of kleine plastic diertjes aan de lintjes kunt binden. Dan blijft je krans leuk, niet alleen voor kerst.

Kerst 2013

Geometrische ornamenten van krant (en van kraft papier). Om neer te leggen, maar ook met touwtjes eraan, voor in de boom. Er zijn ook slingers en kerstballen van krant. En wil je volgend jaar een andere boom? Dan beschilder je de ornamenten gewoon. En ze kunnen bij het oud papier, mocht je er ooit echt vanaf willen, haha!

Kerst 2013

Deze keer heb ik ook iets meer papierwaren, bijvoorbeeld inpaksetjes en deze fashion enveloppen. Los verkrijgbaar, maar ook als setje met briefpapier en labels.

En verder: piñata’s, knuffels, schorten, tassen, kussens, labeldoekjes, notitieboekjes, slingers, potjes geluk, Mail on Monday-pakketten, speldjes, broches, DIY-pakketten en stoffen gitaren.

Natuurlijk worden alle aankopen leuk verpakt!

Kom jij ook een kijkje nemen op de kerstmarkt in het centrum van Eersel? Morgen zal ik ook een soort Instagramverslagje doen van de markt. Dus volg mij op Instagram en je kunt ook digitaal een kijkje op de markt nemen. Mijn Insta-naam is vanbrittnl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.