Jarig

It’s my birthday

Of eigenlijk ‘it was my birthday’, want ik was gisteren jarig. Ik vind verjaardagen altijd heel leuk: cadeautje uitzoeken, leuk inpakken, een gezellig feestje, je best doen voor iemand. Maar mijn eigen verjaardag… blègh! Daar zijn heel veel redenen voor, hoor. Bijvoorbeeld dat december niet de beste maand is om jarig te zijn. En zeker niet tussen Sinterklaas en kerst in. Iedereen heeft het druk en is moe. Oeh, nu klink ik wel heel negatief, hè. Maar goed, ik houd dus niet zo van m’n verjaardag vieren.

Ik maakte wel een kroon voor mezelf. Niet per se voor m’n verjaardag, hoor. Ik wilde al een hele tijd zo’n hoofdtooi maken, geïnspireerd op Frida Kahlo’s bloemenkroon. Gewoon, omdat ik dat gaaf vind. Het is een kroon van pompons. Je ziet ‘m bovenaan dit bericht (selfies!). De pompons zitten vast op een haarbandje. Heel simpel te maken.

Jarig

Dennis en Stevie hadden hele leuke cadeautjes voor me. Woensdagmiddag gingen ze ineens ‘boodschappen doen’. Toen ze terugkwamen zei Stevie: “Wij hebben nagellak voor jou gekocht.” Hahaha! En verder waren er een aantal leuke zwart-wit foto’s met een quote van Stevie achterop, een mooie kaart, een flesje wijn en een notitieboekje. Ik vond het zo leuk om te zien dat Dennis mijn stijl had laten terugkomen in alles. Er hingen tags van kraft papier aan de cadeautjes en de fles wijn was verpakt in Engelse krant (dat doe ik ook vaak, kijk hier maar). Hij had zelfs een soort molentjes van krant gevouwen! Geweldig!

Jarig

Vorig jaar schreef ik het ook al: ik vind ouder worden niet zo’n probleem. Ik ben nu 28 en ben benieuwd wat dit jaar zal brengen!

2 gedachten over “It’s my birthday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.