Anti-dip drank

Even iets bekennen: ik heb nogal last van een winterdip. Of misschien een decemberdip, maar daar kom ik nu snel genoeg achter nu de maand op z’n eind loopt (december is me meestal een beetje too much). Aan dit drankje moet je misschien even wennen, maar het geeft mij in ieder geval steeds een kleine powerboost.

Anti-dip drank

Warme gember-sinaas drank

Voor één kopje/glas

Zet een kopje gewone thee (niet te sterk). Pers hierin het sap van een halve sinaasappel (citroen mag ook). Snijd en schil een stukje gemberwortel en doe ook dit in de thee. Even roeren en laten trekken en klaar is je anti-dip drank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.