Afgelopen zondag: Bourgondische kerstmarkt in Eersel

Zo, alle spullen van de markt zijn weer netjes opgeruimd. Dat is altijd meer werk dan verwacht en uiteindelijk is zo’n marktdag dan ook een lange dag. Maar wel een hele leuke!

Ik had mijn Instagrammers eigenlijk een verslagje van de markt beloofd, maar ik kwam amper aan foto’s maken toe! Wel een goed teken natuurlijk. Dit is de enige foto die ik er van heb:

Bourgondische kerstmarkt Eersel

Gelukkig was het prima weer. Daar was ik van tevoren een beetje bang voor, want ik ben niet zo’n buitenmens, haha! En ik had me goed aangekleed natuurlijk, want nagenoeg stilstaan achter zo’n kraam is toch anders dan over de markt lopen.

Ik realiseer me heel goed dat mijn concept en ook sommige van de producten niet zomaar 1-2-3 door iedereen begrepen worden. En daarom is het contactmoment (vind ik zo’n stom woord) op zo’n markt ook zo goed. Dan kan ik zelf het verhaal vertellen en laten zien waar ik voor sta. Wil je hier meer over lezen, klik dan hier.

Komende zondag sta ik weer op de markt. Deze keer op de kerstmarkt in Bergeijk. Deze markt is in het centrum van Bergeijk (op ’t Hof) en is van 11.00 uur tot 17.00 uur. Er is van alles te doen: marktkramen, muziek en horeca. En er is een schaatsbaan (deze staat er al vanaf vrijdag 13 december).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.