Ombretaart

Ombretaart en chocoladetaart

Ombre. In elkaar overgaande kleurschakeringen. Al een hele tijd een hit op Pinterest: je ziet het in haarstijlen, interieur én… taarten. Deze ombretaart maakte ik voor twee jarige dametjes. Er hoefde eigenlijk niets bovenop, maar deze neonroze kaarsjes kon ik niet laten liggen. Ze passen er zo goed bij. En ook gelijk weer een andere trend: neon.

Ombretaart

De smaak: vanille met frambozenvulling. De lagen vanillecake maakte ik ook in de ombrestijl (klik hier om dat te zien bij een vorige taart).

Ombretaart

Dan de chocoladetaart:

Chocoladetaart

Een rechthoekige taart van zachte chocoladecake en ganache-botercrème met bovenop pecannoten, amandelspijs, zilveren pillen en zelfgemaakte pindarotsjes (met zóúte pinda’s, lees hier hoe je ze maakt). De chocoladecakelagen zijn ook nog overgoten met een notensiroop, zodat de cake niet droog wordt.

Chocoladetaart

Ik kreeg nog twee prachtige tekeningen van de jarige meiden. Superlief! Thanks, Senna en Pien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.